Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray şampiyonlar ligine göre plan kurdu gökhan anlatıyorum şimdi sportif a.ş ibrahim hatipoğlu ve ekibi takım şampiyonlar ligine kalırsa yüksek seviyede oyuncular , eğer elenirsede Galatasaray daha düşük profil oyuncular tercih edilecek plan böyle. Bu nedenle Şampiyonlar ligi ne kalıp kalınmayacağını beklerken görüşmeler ağırdan alınacak.Yetkiye kadar transfer beklemiyorum diyen muhabirlerin yetkiden sonra seslerinin çıkmaması... Ne sikacaklar acaba bu sefer onu düşünüyorlar muhtemelen
Memleketin yakasından düşmeleri lazım muhterem , heryerimiz sarıldı maalesef, futbola kadarYeter be kardeşim başlatacaksınız artık yabancı sınırınızdan, düşün lan artık şu futbolun yakasından.
Sonunda geldi şu haber. Çok bekledik çok
Etimle kemiğimle nefret ettim artık her şeyden.Memleketin yakasından düşmeleri lazım muhterem , heryerimiz sarıldı maalesef, futbola kadar
Hergün sinirliyim, her sabah gergin uyanıyorum, transfer lazım acilEtimle kemiğimle nefret ettim artık her şeyden.
Onlara boydan giresin aziz dostumOnlar dronelari sezon başı kullanıp sezon sonu bize devrediyor
1 hafta sonra seçilecek TFF kimse seneye sınır 8-10 şu açıklama ile neyi ciddiye almayalım2025ten sonra kimsenin yerinin garanti olmadığı bi ülke için tuhaf açıklamalar yapanları ciddiye almayin
Onlara boydan giresin aziz dostum
Sonunda geldi şu haber. Çok bekledik çok
Gelismeler nedir degerli rtaşlarım @Umut Işık , @Melih Sönmez