Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray şampiyonlar ligine göre plan kurdu gökhan anlatıyorum şimdi sportif a.ş ibrahim hatipoğlu ve ekibi takım şampiyonlar ligine kalırsa yüksek seviyede oyuncular , eğer elenirsede Galatasaray daha düşük profil oyuncular tercih edilecek plan böyle. Bu nedenle Şampiyonlar ligi ne kalıp kalınmayacağını beklerken görüşmeler ağırdan alınacak.
Gökhan şu anda Hatipoğlu ve ekibi oyuncuların fiyatını soruyor. Piyasa araştırması yapıyor. Galatasaray’ın CL’ye katılmasının kesinleşmesinden ardından düğmeye basarak, çok değil 3-5 gün içinde tüm transferlerini bitirecek durumda. Henüz hiçbir oyuncuya teklif verilmiş değil. Okan Hocanın da isteği buymuş yani Sportif AŞ. ile teknik ekip koordineli bir şekilde çalışıyor.

Rudolph tayfa: Kadir taraftar yangın yapıyor ama yönetim bunları kulak ardı etmiş durumda. Neden biliyor musun? Çünkü GALATASARAY’ın
-es verildi iki defa-

GALATASARAY’ın her kuruşu değerli. Şimdi de o transferleri yapabilirler ama kulübün geleceğini düşünüyorlar.

Bu arada sevgili taraftarlar bu arada, kanalımıza abone olmayı unutmayın, niye biliyor musunuz? Ay sonunda üye arkadaşlara forma çekilişimiz var

Formalar ne kadar olmuş Kadir biliyor musun, getir fişi bakayım

Es verildi

ARKADAŞLAR tammm 3 bin liraya almışız, hepsi orijinal aha fişi de burada

Bunları şimdi Serhan kardeşimiz Kemerburgaz’a gitti, futbolculardan imzalarını almaya ama futbolcular tuğla taşıdığı için bulamadı. Dolayısıyla inşaattaki diğer emekçilerimiz imzaladı. Çok değerli bu formalar Arkadaşlar

arda guler sergio oliveira gibi olur,o sıçramayı yapamazsa.oliveira da miy miy 🤢

Ya benim asıl beklediğim gençler yok antrenmanda,emirhan kayara hala önem veriyorum,hoca da önem vermeli.berat lus katildi diyolar ama kebir ali,vincent bayindir,furkan koçak nerde?

ha Avrupa şampiyonası bitince de sirasiyla KL, UEFA,ŞL elemelerini bekleyeceğiz oradan fırsatları kaçırmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt