- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.886
- 4.143
Dün gurbetçiler olarak dayak yiyerek ayrıldık mekandandedic gelirse
Dediğimiz dedik olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün gurbetçiler olarak dayak yiyerek ayrıldık mekandandedic gelirse
Dediğimiz dedik olur
Abi rüyamda paralel bi evrendeydik,ben senin oglundum ama evlatlık verdin beni.neden?Bu Dedic’in iki kanatta da oynaması avantaj olabilir de göstermelik hamle gibi
Ben onun gibi kötü espiri yapmamMurat'ı da kendine benzettin olm.
Virüs gibi adamsın Abv
Feramuzla ikinizin arasında bir tercih yapmam gerekiyordu.Abi rüyamda paralel bi evrendeydik,ben senin oglundum ama evlatlık verdin beni.neden?
Yav sen zaten hep başkalarını tercih ediyorsun...Feramuzla ikinizin arasında bir tercih yapmam gerekiyordu.
Metehan Baltacı takıma dönmedi mi. Stoperde o oynar muhtemelen. Geçen sezon kampın ilk hazırlık maçlarında da bu ikili oynamıştı.Hazırlık maçı için bir ilk 11 yapsak nasıl olur acaba.
Michy
Wilf-Dries-Tete
Berkan-Lucas
Derrick-Emin-X-Leo
X
İki bölgede alt yapı oyuncusu olacaktır sanırım. Nando-Hakim-Mauro-Victor gibi isimler forma giymez diye düşünüyorum ilk maçta, yurt dışı kampına katılacaklar direkt.
Bunlar geçen sene 3 ay boyunca adı sır gibi saklı dünya yıldızı oyuncuyla ilgileniyor 8 numaraya öyle biri gelecek ki dediler ciddiye almaOrtsaha an meselesi mi? Tuhaf
Komalık olsaydınız keşkeDün gurbetçiler olarak dayak yiyerek ayrıldık mekandan
Ayıp bir postKomalık olsaydınız keşke