Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen senenin modası: daha iyisi için bekletiliyor

Bu senenin modası : x oyuncuyla kişisel şartlarda anlaşıldı kulübünün bonservisini düşürmesi bekleniyor.

Galatasaray taraftarı bu yolların sonunu biliyor.

Bu arada Dedic dışında bir Salzburgluya teklif yapmışız gibi birşeyler okudum hangi muhabir yakalayamadım x’in yeni versiyonu yüzünden.

Susic ya da Kjaergaard olmasın bir ara ikisinin de adı çıktıydı sanki
Susic sözleşmesi sezon sonu bitiyor, milli takımda da oynamaya başlamış ama yıldız isim beklentisi yüzünden sanmıyorum yoksa oyuncuyu tanımıyorum ama gitmemiz gereken bu tarz oyuncular diye düşünüyorum.

Thiago futbolu birakabilirmis.

Bakalim bizim kolpacilar onu görmeyip GS kancayi atti haberi paylasacak mi

Metehan Baltacı takıma dönmedi mi. Stoperde o oynar muhtemelen. Geçen sezon kampın ilk hazırlık maçlarında da bu ikili oynamıştı.
Kale ve stoper dışında aslında lig için bile hedef olabilecek 11 var şuan. Kampa başladığımız en iyi kadrolardan birisi olabilir gerçekten. Bir de 8 ve 2 hallolabilse evvelce...

Bu denizcan cosgunu araştırdım adam şampiyonluk kutlamasında sahaya filan girmiş Matayla Icardiyle foto paylaşmış ne ayak bu cocuk

Barış+ Sanchez'i 55-60 arasına kaybedeceğiz diye düşünüyorum. Hatta Kerem'de 15 milyon civarına gitmesini bekliyorum. Barış ve Sanchez oynadıkları turnuvada da performansları üst düzey olduğu için piyasaları arttı. Kerem'de iyi turnuva geçirdi bence sürekli hareket getirdi oyuna Sociedad haberleri gerçekse bence alırlar. Artık Avrupa piyasasında hareketlenme başlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt