Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.841
- 36.374
- 3.798
Udokhai iş yapar biri diye aklımda kalmış.Kevin carlos ve udokhai bjknin son transferleri gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Udokhai iş yapar biri diye aklımda kalmış.Kevin carlos ve udokhai bjknin son transferleri gibi
Evet Salzburg'da oynamasi disinda sorun yok amaSorun şu ki onlar alabilir bizim başkan Dursun Aydın Özbek alamaz bundan dolayı konunun üzerinde durulmuyor.Gs için paul deniyo konuşan yok
Jk için immobile deniyo sayfalar akıyo
Ne söyliyim ki
Hocam bahsedildi mi bilmiyorum ama desire kardeşi.Tamam arkadaslar anladim artik
Bilgi an itibariyle kayboldu@Kolpa Kemal G. Veren 'de bir haber mevcut.
Bilgiyi teyit ettirmeye çalışıyor. Zannediyorum birazdan sizinle paylaşacaktır.
Sen fb ve bjknin yaptığı yapmadigi her transferine kafayı takiyo gibisin.18 yaşındaki brumanin ayağı kırıldığında sevinenlerin ne transferleri ne de arda guler gibi genç oyuncuları umurumda olmadı bi daha,kötülerim,kötü oynuyolarsa da yerin dibine sokarım.fbjk nefreti buSorun şu ki onlar alabilir bizim başkan Dursun Aydın Özbek alamaz bundan dolayı konunun üzerinde durulmuyor.
Dursun kimseyi alamaz konuşmaya gerek yok. Bjk istediği oyuncuyu alır konuşmak normal.Gs için paul deniyo konuşan yok
Ne söyliyim ki
koparalım o zmn
Arkadaki dayı bence forum efsanelerimizden biri olabilir, gscye girdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamamOğuz kontra topçusu yeğenim büyük takımda görmek lazım dar alanda napacak
Ekli dosyayı görüntüle 251359
Demekle adam mı alınıyorGs için paul deniyo konuşan yok
Ne söyliyim ki
Hocam bahsedildi mi bilmiyorum ama desire kardeşi.
De Paul'u Dursun Özbek yönetimi alamaz. Onlarda o vizyon yok.
Sen kaşınıyon mu??beşiktaş nöbeti yaptınız
bu da ancak size yakışırdı