Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.811
- 911
- 1.683
hocanın yüzüne nasıl bakacak bunlar. yarın kamp başlıyor sağ kanat yok. Hocanın çok istediği oğuz yok. 8 zaten yok oğlu yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaşısana kralSen kaşınıyon mu??
Ne anlatıyon dayıİzmirliyim ben yıllarca Göztepe - Galatasaray maçları izledim. 90 dakika Galatasaray'ın her değerine ağza alınmayacak küfürler ederler. 90 dakika Galatasaray taraftarına ana avrat küfür ederler. Stad dışında çocuk çoluğa saldırırlar. Yaptığın şey Trolluk falan değil. Galatasaray forumunda insanların sinir uçları ile oynama
İYİCE SIKMAYA BAŞLADIN ARTİK
sağ bek pardonBAY
Ziyech
Yunus
başım gövdeme ağır geliyor
İzmirliyim ben yıllarca Göztepe - Galatasaray maçları izledim. 90 dakika Galatasaray'ın her değerine ağza alınmayacak küfürler ederler. 90 dakika Galatasaray taraftarına ana avrat küfür ederler. Stad dışında çocuk çoluğa saldırırlar. Yaptığın şey Trolluk falan değil. Galatasaray forumunda insanların sinir uçları ile oynama
İYİCE SIKMAYA BAŞLADIN ARTİK
her gün kutlanacak başka bir şey çıkıyor
Şöylehocanın yüzüne nasıl bakacak bunlar. yarın kamp başlıyor sağ kanat yok. Hocanın çok istediği oğuz yok. 8 zaten yok oğlu yok
İşler yoğun Alper bey kusura bakmayın. Sağıma soluma zor dönüyomSpor haberlerini takip edin burada oyle hee huuu yapacaginiza.