Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.197
- 24.227
- 3.093
transferler 2. kampa yetişecek dedik zaten
12 yıldır aralıksız forumu trollüyorsun vala seni istikrarın için kutluyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transferler 2. kampa yetişecek dedik zaten
Abi hoşgeldin, umarım bereket getirirsin nöbeteselamlar arkadaşlar aranızda yeniyim umarım güzel günler görürüz gelecek futbolcularımızla gelişme varmıydı?
gercek bunlar12 yıldır aralıksız forumu trollüyorsun vala seni istikrarın için kutluyorum![]()
Galatasaray, Atletico Madrid'e, Rodrigo De Paul'un fiyatini sordu.
Atletico Madrid 30 milyon Euro dedi.
![]()
El Galatasaray pregunta por De Paul
El campeón de la liga ha vuelto a preguntar preguntado por Rodrigo De Paul, el verano pasado ya hubo conversaciones por el argentino. El centrocampistatodofichajes.com
çabamızın adı Galatasaray murat renkdaşım , eğer sövülmesi gerekiyorsa en iyi biz de söverizTımarhaneye hg. Burda transfer yok burda.. ehmm. burda geyik muhabbeti var. Transfer eylül ayında konuşuyoruz genelde, son 2-3 saat, geri kalan yaz boyunca fal bakıyoruz, Ali Koça sövüyoruz, kamp fotolarına bakıyoruz, yeni gelenlere kuş yemi resmi atıyoruz. Transfer konuşmak yasak bu yüzden. Konudan atılmak istemiyorsanız, transfer sormayın.
Ben ceviriye göre okuduguma göre piyasa değeri 30 milyon Euro yazıyor.Galatasaray, Atletico Madrid'e, Rodrigo De Paul'un fiyatini sordu.
![]()
El campeón de la liga ha vuelto a preguntar preguntado por Rodrigo De Paul, el verano pasado ya hubo conversaciones por el argentino. El centrocampistatodofichajes.com
Ben ceviriye göre okuduguma göre piyasa değeri 30 milyon Euro yazıyor.
Cenk ergünle ibrahim bey atletico madrid yetkileriyle görüşürkenGalatasaray, Atletico Madrid'e, Rodrigo De Paul'un fiyatini sordu.
![]()

Bi gudubetlik var ama bu isimler mi bilmiyorumAhmet usta ve sıddık banlanıp Hakan motzun cezası kaldırılmadan transfer beklemeyin
Saygılarımla
Bi gudubetlik var ama bu isimler mi bilmiyorum
Eskisi gibiyse bize uyar , son yıl hiç izlemedimGalatasaray, Napoli'ye Zambo Anguissa icin 19.5 milyon euro + bonuslar iceren teklif sundu.
Napoli bu teklifi degerlendiriyor.
[@PenaltyInfo_]
Ekli dosyayı görüntüle 251514