Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşım bu dransfersiz ve sıcak günlerde biraz gevşemeni ve buzlu ferah bir churchill içmeni öneririm hararetini alsın

Ekli dosyayı görüntüle 251511

Dursun duruyoken gevşeyemem

Sen hergün foruma acaba bugün nasıl bir rezalete imza attı endişesiyle girmenin ne demek olduğunu biliyomusun ahmet

Korkuyorum barışı 3e 5e satacak diye,korkuyorum 2015-2018 arası karanlık dönem geri gelecek diye,korkuyorum yeni feghouli belhanda kontratları yapılacak diye,korkuyorum bunlar el altından fbye şampiyonluğu peşkeş çekecekler diye,korkuyorum floryada kazıklanıcaz diye,her hamlelerinde korkuyorum

muslera
doue davinson akerim köhn
torreira hojbjerg
barış samardzic zaha
icardi

günay
kaan nelsson emin x
berkan kerem
ziyech mertens kerem
batshuayi

böyle olmalı artık

Çiğ et okuma yazma bilmeyen aygır falan diyorlar ya aha bu o işte angus

Dursun duruyoken gevşeyemem

Sen hergün foruma acaba bugün nasıl bir rezalete imza attı endişesiyle girmenin ne demek olduğunu biliyomusun ahmet

Korkuyorum barışı 3e 5e satacak diye,korkuyorum 2015-2018 arası karanlık dönem geri gelecek diye,korkuyorum yeni feghouli belhanda kontratları yapılacak diye,korkuyorum bunlar el altından fbye şampiyonluğu peşkeş çekecekler diye,korkuyorum floryada kazıklanıcaz diye,her hamlelerinde korkuyorum
En azından dursuna karşı bu sefer daha temkinli yaklaşması özellikle liselilerin bi nebze olsun umutlandırıyor beni onun dışında her konuda haklısın neyse göreceğiz

Anguissa stoper değil mi? Hem tam tersine. Napoli değil miydi bizden stoper isteyen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt