- 18 Mayıs 2011
- 22.076
- 11.993
- 1.873
Bu kim sağ bek mi?Galatasaray, Napoli'ye Zambo Anguissa icin 19.5 milyon euro + bonuslar iceren teklif sundu.
Napoli bu teklifi degerlendiriyor.
[@PenaltyInfo_]
Ekli dosyayı görüntüle 251514
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kim sağ bek mi?Galatasaray, Napoli'ye Zambo Anguissa icin 19.5 milyon euro + bonuslar iceren teklif sundu.
[@PenaltyInfo_]
Renktaşım bu dransfersiz ve sıcak günlerde biraz gevşemeni ve buzlu ferah bir churchill içmeni öneririm hararetini alsın
Ekli dosyayı görüntüle 251511
O zaman bizim Google Translate yanlis cevirmisBen ceviriye göre okuduguma göre piyasa değeri 30 milyon Euro yazıyor.
28 yaşında herife bu kadar para verilmez messi bile olsaGalatasaray, Napoli'ye Zambo Anguissa icin 19.5 milyon euro + bonuslar iceren teklif sundu.
[@PenaltyInfo_]
Orta sahanın babasıBu kim sağ bek mi?
Transfer market göre yazmışlar onu belirtmek istedim yoksa 30 etmez.30 milyon 30 yasinda Ronaldo eder anca.
Bu kim sağ bek mi?
mevlana görse sizi
gelmeyin derdi
Madem bu kadar para var mctominay a verip niye işi bitirmiyoruz yavGalatasaray, Napoli'ye Zambo Anguissa icin 19.5 milyon euro + bonuslar iceren teklif sundu.
[@PenaltyInfo_]
Yalan haber bence ondandir.Madem bu kadar para var mctominay a verip niye işi bitirmiyoruz yav
En azından dursuna karşı bu sefer daha temkinli yaklaşması özellikle liselilerin bi nebze olsun umutlandırıyor beni onun dışında her konuda haklısın neyse göreceğizDursun duruyoken gevşeyemem
Sen hergün foruma acaba bugün nasıl bir rezalete imza attı endişesiyle girmenin ne demek olduğunu biliyomusun ahmet
Korkuyorum barışı 3e 5e satacak diye,korkuyorum 2015-2018 arası karanlık dönem geri gelecek diye,korkuyorum yeni feghouli belhanda kontratları yapılacak diye,korkuyorum bunlar el altından fbye şampiyonluğu peşkeş çekecekler diye,korkuyorum floryada kazıklanıcaz diye,her hamlelerinde korkuyorum
Angus alıyoruz demekGalatasaray, Napoli'ye Zambo Anguissa icin 19.5 milyon euro + bonuslar iceren teklif sundu.
[@PenaltyInfo_]
Zaten bir tek bu italyanlar bize uçuk fiyatta teklifler yaptırıyor diğerleri ekonomik durumumuzu biliyor herhalde ozellikle ingilizlerden hiç söyle haber okumadım anca 3 milyon 5 milyonYalan haber bence ondandir.

hoyberg ılıkmış lan. sil kadrodanmuslera
doue davinson akerim köhn
torreira hojbjerg
barış samardzic zaha
icardi
günay
kaan nelsson emin x
berkan kerem
ziyech mertens kerem
batshuayi
böyle olmalı artık