Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağlar Soy'un bilgisine göre Doue, Gendrey, Ebosele'den biri olacakmış. İlk kamp sürecinde bitecekmiş. Bunlar arasında ismi geçtiği için çok sevindiğim Gendrey var benim ilk tercihim kesinlikle o olur. Hem ilerde para kazanabileceğimiz hem de hazır bir oyuncu ama çok iyi bir sezon geçirdi çift hane isterler o yüzden olacağını sanmam. Sağ beke 6-8 civarı bir bonservis ayırıyoruz gibi sanki o yüzden Gendrey düşük bir ihtimal.

sdadasdasd.webp

bu adaım yayını sabah akşam izleyenler var ya - kapak resminde blur fakelerle derken herifin yayını tüm spor gazetelerin 10 sene önceki başlıkların toplamı gibi.

Hala transfer bekleyenler var harbiden ben şaka sanıyordum

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen yaz hergun MOBESE kameralarına bile röportaj veren hocamızı bile küstürdüler , kayıp resmen

Servet denen ahlaksız şikeci yamağını tff başkanı yapmak için bütün kollardan saldırıyolar. 2 ayda 1 sağ bek alamayan yönetim bunu engelleyebilir mi? Pek sanmıyorum. O yüzden önümüzdeki sezon hiç olmadığı kadar zor geçecek bizim için buna hazırlanmak lazım şimdiden

Transferi Aslan Akbey yapıyor. 2 kişinin bildiği sır değildir diyerek başkana bile söylemiyor. Öyle bir isim gelecek..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Servet denen ahlaksız şikeci yamağını tff başkanı yapmak için bütün kollardan saldırıyolar. 2 ayda 1 sağ bek alamayan yönetim bunu engelleyebilir mi? Pek sanmıyorum. O yüzden önümüzdeki sezon hiç olmadığı kadar zor geçecek bizim için buna hazırlanmak lazım şimdiden
İlk defa sonuna Oğuzu almalıyız yazmamışsın 🤓

2 hamle ihtiyacımız var. Sağ bek ve 8 numara. Takımdan ayrılan pek olmasa başka hamle ihtiyacımız yok. Ziyech kalacaksa mertens yedeği gayet olur. Takimin sağ açığı net barış artık, ziyech oynayacak diye barış başka yerde heba edilmesin. Barış alper bizim süper starimiz artık. Çok para harcamamiz gereken bir durum yok ama özelikle 8 numara hamlemiz seviye artıracak düzeyde olmalı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 hamle ihtiyacımız var. Sağ bek ve 8 numara. Takımdan ayrılan pek olmasa başka hamle ihtiyacımız yok. Ziyech kalacaksa mertens yedeği gayet olur. Takimin sağ açığı net barış artık, ziyech oynayacak diye barış başka yerde heba edilmesin. Barış alper bizim süper starimiz artık. Çok para harcamamiz gereken bir durum yok ama özelikle 8 numara hamlemiz seviye artıracak düzeyde olmalı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baris gider simdiden ona göre plan yapmak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt