Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış ve Kerem'i satıp Oğuz'u nasıl olsa alırız diye bekleyen Dursun Özbek'e Oğuz için 2 kat fiyat çekip 10 m euro isteyince gireceği şoku merak ediyorum.

Alanyaspor'un elini güçlendirmeye devam edelim özellikle oyuncu sattıktan sonra bir daha kapılarını çalalım nasıl olsa alemin enayisi biz olduk.

Geçen sene taraftar huzursuzlanmaya başlamışken Erden başkan bir basın toplantısıyla sakinleştirmişti milleti iletişim kuracak yönetici sorununu var çıkıp biri şu şöyle böyle olacak diye bilgilendirse problem olmayacak.

Barış ve Kerem'i satıp Oğuz'u nasıl olsa alırız diye bekleyen Dursun Özbek'e Oğuz için 2 kat fiyat çekip 10 m euro isteyince gireceği şoku merak ediyorum.

Alanyaspor'un elini güçlendirmeye devam edelim özellikle oyuncu sattıktan sonra bir daha kapılarını çalalım nasıl olsa alemin enayisi biz olduk.
Bunlar barisi 20ye satar. 20nin 10u bankalar birliğine gider diğer 10u da oguza verirler. Bize artı olarak bir şey kalmaz :D

Haluk Yürekli: "Servet yardımcı resmi olarak Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday oldu."

Haluk Yürekli: "Vedat Muriqi'nin fenerbahçe'ye gitmesine rol oynayan Fatih Terim'in ceza almasında başrol oynayan Galatasaray camiasının antipatisini kazanmış bir federasyon başkan adayı..."

Bu para uctu gitti yok okadar para kazandik nereye gitti laflarini edenlere bir ay bakkal versen isletemezler

Koca klupe gecmisten gelen taahutler euroyla odenen maaslar bonuslar bankalar birligi faiz giderleri bunlari cekip cevirmek dunyanin en zor isi bu paralar buralara gidiyor iste iyiki 30 milyona bir oyuncu sattik o para pesin geldimi ?

Zannetmiyorum gelse bile bankalar birligi faizini anca oduyor dursun maas borcu olmadan gecen sene klubu iyi yonetti

Biz şuraya adam akıllı bir isim getirebilirsek eğer sokayım servet yardımciya.. Ama tostos hiç ışık vermiyor..
2ced4d20e420ee49fa139e35bb054141.jpg

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sagbek ve camara yakın bence.oguz aydın ağustosta biter anca

fb ve bjk hem cenk hem de bertug için uğraşıyor

Icardi
Zaha-mertens-ziyech
Torreira-kaan
Köhn-apo-sanchez-bay
Muslera

Transfere gerek yok bence, bu kadro her yeri sürklase eder​

Ebosele mi ne o gelir işte.

İtalyan basınında haber var.

En kötüsü de o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt