Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun bir transfer daha yattı.

Süleyman Rodop: “Doue, %99 Galatasaray’da iş sadece resmi imzada bu transferin bozulma ihtimali kalmadı !.”

Doue’nin PSG ile oynadiklari kupa macini biraz izledim. 55’de falan oyundan alindi. Iyi topcuya benziyor ama ben 7-8m euro vermem.

Stoperbahçe. Dingillerin en sorunsuz yeri orası değil miydi.

Kaç senedir gelen tüm gelirin %50 sinin banka tarafından alındığı söyleniyodu ama bb anapara ödemesi daha yeni 23-24 sezonunda başlamış,faizini alıyolardı desen okyanusta damla kadar bir şey o kadar gelirin yanında,oranı da %25miş

Niye her gelen gelirin %50sini aldılar o zaman,ödeme yapmamıza gerek yokmuş ki

Boşuna para ödemişiz ya

Süleyman Rodop: “Doue, %99 Galatasaray’da iş sadece resmi imzada bu transferin bozulma ihtimali kalmadı !.”
Eyüp Yıldız dese yatardı. Dedeler bazen tutturuyor. Doue ismini ilk onlar söyledi. Gedson- Rize olayını da ilk onlar söyledi.

ahahah-dalton.gif

Geçen sene Okan hoca ile birlikte kampta olan Süleyman Ağabey'i tufaya getirdik. Bu sene kolpa sıkmaz. Hayırlı olsun

Kaç senedir gelen tüm gelirin %50 sinin banka tarafından alındığı söyleniyodu ama bb anapara ödemesi daha yeni 23-24 sezonunda başlamış,faizini alıyolardı desen okyanusta damla kadar bir şey o kadar gelirin yanında,oranı da %25miş

Niye her gelen gelirin %50sini aldılar o zaman,ödeme yapmamıza gerek yokmuş ki

Boşuna para ödemişiz ya
Alıyorlar derken kullanmanı engelliyorlar. Kapalı bir hesapta duruyor o para 3 ayda bir faizini alıyorlar tabi vergileri falan direk oradan kesiyorlar. Sonra ana para ödemesini çekiyorlar yine zamanı geldiğinde. Benim anladığım böyle bir şey var bu BB işinde.

Gökhan Dinç: "Barış Alper birçok Avrupa kulübünün iştahını kabartmış durumda."

Geçen devre arası listede 1 numarada diyorlardı. Ocak'tan sonra hiç oynamadı sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt