- 11 Haziran 2015
- 39.638
- 28.100
- 2.193
Ben güvenemiyorum
reis baska çare yok
oğuz aydın falan övüyo millet, beklenti/seviye yerlerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben güvenemiyorum
Oğuz iyidir Maximin'den daha fazla katkı verir.reis baska çare yok
oğuz aydın falan övüyo millet, beklenti/seviye yerlerde
Oğuz iyidir Maximin'den daha fazla katkı verir.
Başka aday var mı ki. Yapacak bir şey yok Fb bizden çok daha büyük bir camia bu açıdan. Bunun terse dönmesi 2040'larda başlar 50-60-70'lerde bu şikeci itlere kök söktüreceğizServet Yardımcıdan 14 yabancı garantisi almışlar ona göre planlama yapıyorlarmış. Eğer bunu engellemezsek seçilirse başımız çok fazla ağrıyacak.
Mehmet Büyükekşi var siyasilerinde desteği arkasında muhtemelen birçok Anadolu kulübü mecbur ona oy verecektir o gelirse 12 yabancıda sabit tutacak.Başka aday var mı ki. Yapacak bir şey yok Fb bizden çok daha büyük bir camia bu açıdan. Bunun terse dönmesi 2040'larda başlar 50-60-70'lerde bu şikeci itlere kök söktüreceğiz
Büyükekşi aday olmuyor diye biliyorumMehmet Büyükekşi var siyasilerinde desteği arkasında muhtemelen birçok Anadolu kulübü mecbur ona oy verecektir o gelirse 12 yabancıda sabit tutacak.
Kötünün iyisi olabilir şu an elimiz mahkum koyu fanatik Servet olacağına Mehmet Büyükekşi olsun.
Bazıları gibi taraftara kızıp küsüp polemiğe girse bir fan kitlesi oluşurdu onun daYunusu kimse adam yerine koymuyo ama çok net şekilde,transfer yapacak seneye avrupaya
Yunusu kimse adam yerine koymuyo ala çok net şekilde,transfer yapacak seneye avrupaya
Tek sorunu eşik asmak,o da olur bu sene.baris bile adam oldu,yunustaki teknik kimde var abiBazıları gibi taraftara kızıp küsüp polemiğe girse bir fan kitlesi oluşurdu onun da
Suçu ne bu çocuğun Galatasaray'ı çok sevmek mi.
Barış kazmanin tekiydi taraftara kalsa,sabirvallahi koymuyorum koyamıyorum sergenim, hala daha GS bünyesinde olması kendisi için büyük lütuf
ama muhtemelen alanya’ya versek yarın, oğuz’un yaptıklarını belki daha da fazlasını yapar mesela oralarda
bizde çok zor ama,
Okan hoca da üstüne pek düşmüyor gibiBazıları gibi taraftara kızıp küsüp polemiğe girse bir fan kitlesi oluşurdu onun da
Suçu ne bu çocuğun Galatasaray'ı çok sevmek mi.