Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkisini birden de alabilirler. Maximin sağda da oynar. Forvet için bence bekleyecekler ama yerli ya Bertuğ ya Cenk olur

Orta sahaya biz kimi istersek onu almak isteyecekler ve fazlasını verecekler o kesin.

Bizimkiler de Doue peşinde koşsun 6 ay oynamış. Daha net adamlar almak zorundalar.

Gidip Bissaka, Rabiot vs ikna edeceksin edemiyorsan istifa istifa istifa

Servet Yardımcıdan 14 yabancı garantisi almışlar ona göre planlama yapıyorlarmış. Eğer bunu engellemezsek seçilirse başımız çok fazla ağrıyacak.
Başka aday var mı ki. Yapacak bir şey yok Fb bizden çok daha büyük bir camia bu açıdan. Bunun terse dönmesi 2040'larda başlar 50-60-70'lerde bu şikeci itlere kök söktüreceğiz

reis baska çare yok :D
oğuz aydın falan övüyo millet, beklenti/seviye yerlerde

Haklisin rtas, umarim iyi sezon gecirir manu nun kocasi
IMG_2763.webp

Başka aday var mı ki. Yapacak bir şey yok Fb bizden çok daha büyük bir camia bu açıdan. Bunun terse dönmesi 2040'larda başlar 50-60-70'lerde bu şikeci itlere kök söktüreceğiz
Mehmet Büyükekşi var siyasilerinde desteği arkasında muhtemelen birçok Anadolu kulübü mecbur ona oy verecektir o gelirse 12 yabancıda sabit tutacak.

Kötünün iyisi olabilir şu an elimiz mahkum koyu fanatik Servet olacağına Mehmet Büyükekşi olsun.

yalnız batshuayi transferi harbiden iyi oldu, herif kac sezondur bize gelmek istiyor allah bilir
çok ciddi katkı alacağımıza inanıyorum ondan
köpek gibi oynayacak bence

Beyler açıkçası fbnin aldığı hiçbir şey beni ilgilendirmez. Başlarında öyle egolu başkan egolu td egolu acun varken bi yerde ptlayacaklar. Appiah anelka alexli kadroya karşı şampiyon olmuş takımız. Bizi bitirirse sadece bu beceriksiz yönetim bitirir

Mehmet Büyükekşi var siyasilerinde desteği arkasında muhtemelen birçok Anadolu kulübü mecbur ona oy verecektir o gelirse 12 yabancıda sabit tutacak.

Kötünün iyisi olabilir şu an elimiz mahkum koyu fanatik Servet olacağına Mehmet Büyükekşi olsun.
Büyükekşi aday olmuyor diye biliyorum

Yunusu kimse adam yerine koymuyo ala çok net şekilde,transfer yapacak seneye avrupaya

vallahi koymuyorum koyamıyorum sergenim, hala daha GS bünyesinde olması kendisi için büyük lütuf
ama muhtemelen alanya’ya versek yarın, oğuz’un yaptıklarını belki daha da fazlasını yapar mesela oralarda
bizde çok zor ama,

vallahi koymuyorum koyamıyorum sergenim, hala daha GS bünyesinde olması kendisi için büyük lütuf
ama muhtemelen alanya’ya versek yarın, oğuz’un yaptıklarını belki daha da fazlasını yapar mesela oralarda
bizde çok zor ama,
Barış kazmanin tekiydi taraftara kalsa,sabir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt