Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alıyorlar derken kullanmanı engelliyorlar. Kapalı bir hesapta duruyor o para 3 ayda bir faizini alıyorlar tabi vergileri falan direk oradan kesiyorlar. Sonra ana para ödemesini çekiyorlar yine zamanı geldiğinde. Benim anladığım böyle bir şey var bu BB işinde.
Anapara ödemesi 23-24 sezonunda yani daha yeni başlamış en fazla 1 kere ödemişiz olmamız lazım öncesinde faiz hariç ödeme yok yapılan anlaşma böyle

Hojberg vs bizim yönetimin bitirebileceği transferler değil. Zerre güven vermiyorlar.
Bir ara bu arkadaşın ismi çıkıyordu :

Biraz daha Nelsson profilinde genç ve düzenli forma giymiş biri üzerine yoğunlaşsak daha iyi olur. 10-15m bonservis 1.5-1,75m maaş gibi.
Ayrıca piyasası olan bir oyuncu transferinde Cenk Ergün ürkütüyor beni. Adı çıkan Hojberg, Mctominay, Rabiot gibi isimlerde Icardi ile aynı veya totalde fazla maaş önermişse hiç şaşırmam.

75d2a8d0fa55e0b938d82aea359a8483.jpg

kötü bir karakter de değil herif, bizim iklimimizin insanına biraz terste gelse yapısı
seviyorum zaha’yı valla. bu kamp dönemini sakatlıksız atlatsın yeterli, bjkfb kimi çekerse çeksin şu adamın çıkabileceği seviyeleri göremez bahsi geçen isimler. lauriente belki şaşırtabilir tabi, istisna.
Karakter olarak tam aradığımız adam aslında sadakati yüksek biraz aslında Fatih terim hocamızın topçusu motive edeceksin taraftarda bağrına basacak aslanım kaplanım dicen sorumluluk verecen takımı bel kemiğisin falan diyecen gamer adam bu gaza gelir hemen kendini parçalar sahada 😂

Ayrıca maximime fener alacak diye takanlar var bizim takımdaki rotasyonu türkiuedeki hiç bir takımda yok bırak Türkiye’yi premier lig seviyesinde rotasyonumuz var

Kerem
Barış
Zaha
Ziyech
Tete
Üstüne bide Oğuz gelir ligin çok üstünde bir rotasyon bu

Nevzat Dindar

Galatasaray, Guela Doue ile senelik 1 milyon 200 bin euro maaş konusunda anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, Ligue 1 ekibi Rennes'e Guela Doue için 7 milyon euro bonservis önerisinde bulundu. Galatasaray'ın genç futbolcunun transferinde sona yaklaştığı, Rennes'in sıkı pazarlıkta indirim yapmasını beklediği bildirildi.

Yani tamam Avrupa dan orta saha getirmiyorsunuz Arjantinden Brezilya'dan da mı getirmiyorsunuz.Madem 15-20 milyon Euro bütçe ayırdık çok rahat bulunabilir bu bizim scout felan ekibinin olmadığını gösterir.

Bence 8 için sabitler ile uğraşıyorlar zor iş ama çok tüzel topçu aradığımı adam tam

fb san maximini almis sanirim

zaha gibi bitik cikmazsa ligin icinden gecer bu herif

premir ligte zaha ile birlikti driplingin kraliydi

cok faul ve penalti alir gelirse

40 milyon Euro’muz ve futbolcuları ikna edebilecek vizyonlu yöneticilerimiz olsa Avusturya milli takımından ihtiyacımız olan 3 oyuncuyu isterdim. Sağ bek Posch, 8 numara Sabitzer ve 10 numara için ise Baumgartner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt