Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek transferi Doue olur büyük ihtimalle.Roma başka sağ beklerle ilgileniyo haberlere göre..

Bizim Gs li astrologlar bile böyle, bulsunlar bi meral güven de eğlenek yine😆

Roma sağ bekte Kamanzi, Pubill diye 2 oyuncuyla ilgileniyormuş sanırım ayırdıkları bütçe sağ beke düşük. Onun dışında Zeki Roma'da kalması bekleniyormuş rotasyonda, Kardsrop'tan Aek vazgeçmiş. Bir de Roma haberlerine bakarken şöyle bir haber gördüm Milan Fofana'yı almak için Reijnders'i satış listesine koymuş ve Roma'ya önerilmiş oyuncu. Reijnders'e acaba kaç istiyorlardır?

Roma sağ bekte Kamanzi, Pubill diye 2 oyuncuyla ilgileniyormuş sanırım ayırdıkları bütçe sağ beke düşük. Onun dışında Zeki Roma'da kalması bekleniyormuş rotasyonda, Kardsrop'tan Aek vazgeçmiş. Bir de Roma haberlerine bakarken şöyle bir haber gördüm Milan Fofana'yı almak için Reijnders'i satış listesine koymuş ve Roma'ya önerilmiş oyuncu. Reijnders'e acaba kaç istiyorlardır?
Müthiş oyuncu , defansı dandik Milan , iyi bir stoper verip alalım demiştim daha önce ama oyuncu buraya gelmek istemez sanırım, Milli takım as oyuncusu Milan vazgeçse bile alıcısı çok olur

İyi geceler kalanlara iyi nöbetler.
giphy.webp

Irkçı demeyip her Afrikalı topçu için aynısını yazma diyince ne ima etmiş oluyorsun

Zaten bana açıkça ırkçısın dedin gibi bir iddiam olmadı yerine koymaya çalıştın ha beceremezsin çünkü ırkçı değilim. Irkçı olmayacak kadar hayat tecrübem var allaşükür

Bu muhabbeti Doue, Ndombele, Batshuayi vs. topçular için neden yapmıyorum sence peki? Yahut Zaha için neden yapmadım mesela? Biraz bunları düşün derim belki benim düşünme sürecimi bir ucundan yakalarsın bu ufak egzersiz ile

Seni tanımadan ne yalan şeyler yazacam geri vites yapma. Juneteenth kutlamama yalan dedin belli, ha senin beni yalancılıkla itham etmen de gram umrumda değil umrumda olsa raporlarım yersin cezayı. Siyaset başlığında zamanında yaptığın yorumların hatrına neyse diyip geçiyorum

Gayet sakin yazıyorum işin komik tarafı o. Zaten bana şunu diyerek terbiyesizlik ettin diyebileceğin bir şey de yok ki ortaya net bir şey koymadan beni genel geçer şeylerle suçluyorsun. Önce ırkçılık dedin sonra yalancılık dedin şimdi o yalancılık değil de iftiraymış gibi yapıyorsun bir de terbiyesizlik... Hayırdır kimin terbiyeli kimin terbiyesiz olduğunu sen mi belirliyorsun da modlara sallıyorsun. Bence birini yok yere ırkçılık ve yalancılıkla itham etmek esas terbiyesizliktir

Hafızam da iyidir Detroit olayını ondan dedim, seçimde oy kullanmak için babanı da alıp Chicago'ya bilmem kaç saat araba yolculuğu yaptığını da unutmam belli ki var bir Detroit hikayesi. Yoksa aydınlat da bilelim
Aaa olur mu, Zaha da mesela Afrika dogumlu. O da kesin 4-5 yas buyutmustur. Hatta ilkokula Ingiltere'de kemik yasi 11 yasinda baslamistir lol

Neyse sözün özü, bence her “Sahra altı Afrika doğumlu” futbolcu için aynı şeyi yazman yakışmıyor.

yerli milli haberlesme uydumuz fırlatılmış h.o

kudurmayın

Bir nöbetten diğerine selamlar :hat:

Nöbette olduğum için takip edemiyorum daha yeni telefon aldım elime, yeni bir gelişme var mıdır

bir takım sadece 2 pozisyonda eksiği olasına rağmen, aylardır nasıl topçu almaz?

koskoca kadroda orijinal mevkii sağ bek olan sadece tek bir oyuncu, dubois var, o da gidici.

almayı da geçtim, fazlalıkları satmayı bile beceremediler.

bence 6 pozisyonda, ligin oyuncu kalitesi en yüksek takımıyız.

kaleci
sağbek stoper stoper sol bek
dos-mos
sağ açık---on numara---sol açık
santrafor

kale:
muslera

stoper:
nelsson-sanchez-apo

dos:
torriera

sağ kanat:
barış alper

santrafor:
icardi-bats

on numara'da mertens, sol kanat rotasyonunda kerem/zaha (kerem giderse oğuz deniyor), lig için gayet üst düzey adamlar. form durumlarına göre ligin en iyileri de olabilirler.

ziyech gibi ligin bugu olabilecek bir oyuncu var.

kaan ayhan, kerem demirbay, yunus akgün, berkan kutlu gibi, kontenjan olayında elimizi rahatlatabilecek gayet iyi yerli oyuncular var.

oyuncular birbirleri ile oynamaya alışık, uyum süreci istemeyecek oyuncular. hoca ligi bilen, son iki yılın şampiyon hocası.

geriye kalıyor iki bek ve merkez orta saha işi.

yani tarihinin en yüksek gelir kaynaklarına ulaşmış gs takımı, bu kadar olumlu bir ortamda, şu 3 mevkiyi çözemiyorsa, yuh!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt