Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sağ bek transferi Doue olur büyük ihtimalle.Roma başka sağ beklerle ilgileniyo haberlere göre..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitmiş diyorlar zatenSağ bek transferi Doue olur büyük ihtimalle.Roma başka sağ beklerle ilgileniyo haberlere göre..
Haberlere pek bakamadım da şimdi yabancı basındaki haberlere 1 göz atıyodum.Hayırlı olsun..Bitmiş diyorlar zaten
Ben sabahtan beri burdayım, askerde bu kadar nöbet tutmadım kanksHaberlere pek bakamadım da şimdi yabancı basındaki haberlere 1 göz atıyodum.Hayırlı olsun..
Müthiş oyuncu , defansı dandik Milan , iyi bir stoper verip alalım demiştim daha önce ama oyuncu buraya gelmek istemez sanırım, Milli takım as oyuncusu Milan vazgeçse bile alıcısı çok olurRoma sağ bekte Kamanzi, Pubill diye 2 oyuncuyla ilgileniyormuş sanırım ayırdıkları bütçe sağ beke düşük. Onun dışında Zeki Roma'da kalması bekleniyormuş rotasyonda, Kardsrop'tan Aek vazgeçmiş. Bir de Roma haberlerine bakarken şöyle bir haber gördüm Milan Fofana'yı almak için Reijnders'i satış listesine koymuş ve Roma'ya önerilmiş oyuncu. Reijnders'e acaba kaç istiyorlardır?
Aaa olur mu, Zaha da mesela Afrika dogumlu. O da kesin 4-5 yas buyutmustur. Hatta ilkokula Ingiltere'de kemik yasi 11 yasinda baslamistirIrkçı demeyip her Afrikalı topçu için aynısını yazma diyince ne ima etmiş oluyorsun
Zaten bana açıkça ırkçısın dedin gibi bir iddiam olmadı yerine koymaya çalıştın ha beceremezsin çünkü ırkçı değilim. Irkçı olmayacak kadar hayat tecrübem var allaşükür
Bu muhabbeti Doue, Ndombele, Batshuayi vs. topçular için neden yapmıyorum sence peki? Yahut Zaha için neden yapmadım mesela? Biraz bunları düşün derim belki benim düşünme sürecimi bir ucundan yakalarsın bu ufak egzersiz ile
Seni tanımadan ne yalan şeyler yazacam geri vites yapma. Juneteenth kutlamama yalan dedin belli, ha senin beni yalancılıkla itham etmen de gram umrumda değil umrumda olsa raporlarım yersin cezayı. Siyaset başlığında zamanında yaptığın yorumların hatrına neyse diyip geçiyorum
Gayet sakin yazıyorum işin komik tarafı o. Zaten bana şunu diyerek terbiyesizlik ettin diyebileceğin bir şey de yok ki ortaya net bir şey koymadan beni genel geçer şeylerle suçluyorsun. Önce ırkçılık dedin sonra yalancılık dedin şimdi o yalancılık değil de iftiraymış gibi yapıyorsun bir de terbiyesizlik... Hayırdır kimin terbiyeli kimin terbiyesiz olduğunu sen mi belirliyorsun da modlara sallıyorsun. Bence birini yok yere ırkçılık ve yalancılıkla itham etmek esas terbiyesizliktir
Hafızam da iyidir Detroit olayını ondan dedim, seçimde oy kullanmak için babanı da alıp Chicago'ya bilmem kaç saat araba yolculuğu yaptığını da unutmam belli ki var bir Detroit hikayesi. Yoksa aydınlat da bilelim
lolYerli ve milli elon musk fırlatmış.yerli milli haberlesme uydumuz fırlatılmış h.o
kudurmayın

herkesinkini o fırlatıyorYerli ve milli elon musk fırlatmış.
Zambo Anguissa kolpası çıktı bugünBir nöbetten diğerine selamlar
Nöbette olduğum için takip edemiyorum daha yeni telefon aldım elime, yeni bir gelişme var mıdır
Feramuzla Hasan Taysi kavga ettiBir nöbetten diğerine selamlar
Nöbette olduğum için takip edemiyorum daha yeni telefon aldım elime, yeni bir gelişme var mıdır