Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.418
- 76.472
- 4.218
Alıcı bulamayız maaşının %80'inini biz kalan %20'sini Bodrumspor karşılar göndeririz.Kaca alici bulur sence? 1 milyon falan da maas aliyo galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıcı bulamayız maaşının %80'inini biz kalan %20'sini Bodrumspor karşılar göndeririz.Kaca alici bulur sence? 1 milyon falan da maas aliyo galiba
İkisini toplam 1m euroya satsak fitim ben. Maliyetinden kurtulmak şart bunlarınKaca alici bulur sence? 1 milyon falan da maas aliyo galiba
Asignon gidene kadar douenin ligte pynadığı süre 375 dkDoue kötü oyuncu olsa şu Assignon balonunu kesemezdi. Adam ilk 11 oyuncusu olmuş, burada beğenilmiyor.
Bende isterim Bissaka veya onun kalitesinde adam ama belli ki hoca ve scout karar vermiş, yönetim neyin oluru varsa onun peşinde koşuyor. Boey gideli 160 günden fazla oldu ama hala sağ bek getireceğiz. Karar çoktan verilmiş olmalıydı
Guluyorum ama gercekte olacak olan bu maalesef. Yeni bir Tarik Camdal hikayesiyle karsi karsiyayiz. Isin asil aci tarafi herif az da olsa Euro'da sahaya cikti. Oynadi demiyorum cunku her zamanki gibi casper modunda takildi.Alıcı bulamayız maaşının %80'inini biz kalan %20'sini Bodrumspor karşılar göndeririz.
boşanma haberini vermedin15 ve 21 temmuz çok kritik beyler,1 agustos...fbnin rakibi lugano da sıkıntı çıkarabilir fbye soyleyim
ya ne olacaktı? 12 kişi mi oynayacaklardı?Asignon gidene kadar douenin ligte pynadığı süre 375 dk
Yerlilerimiz ciddi fark yaratıyor Oğuz'da aynı şekilde çok ciddi fark yaratacak potansiyeli var 1 sene önce alsak 1.5 m euro bitirirdik ama olduktan sonra almak biraz tuzlu oluyor.Oğuz Aydın için Haluk Yürekli 5 milyon Euro demiş.
Bu doğruysa korkunç bir rakam bence. Bu kadar bonservis vermek gereksiz geldi bana.
Everton altyapısından cikma oyuncu.1 sezon önce bedavaya almış everton herif 1 yılda ne olduda 50lik adam oldu.
Oglum niye bosansinlar,kadın iyileştikten 2 sene sonra hamile kalır yine garantiboşanma haberini vermedin
hala kolpa üfürüyorsun
Çok takılı kalmışsın oguza yetenekli ama abartmayalımYerlilerimiz ciddi fark yaratıyor Oğuz'da aynı şekilde çok ciddi fark yaratacak potansiyeli var 1 sene önce alsak 1.5 m euro bitirirdik ama olduktan sonra almak biraz tuzlu oluyor.
Gelince anlayacaksınız.Çok takılı kalmışsın oguza yetenekli ama abartmayalım
Bu hafta doue ve camara falan açıklanır açıklansa en fazla...15inden sonra sahne bizimYaw 9 temmuz olmuş
Vallahi kahroluyorum
West Ham United Bissaka'ya transfer teklifi yapacakmış..