Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet ne güzel oyuncularla görüşme yapıyor bizimkilerde adada kutlamalara katılıyor 1.5 aydır ne hikmetse bitmedi üstüne genel kurulda 130 m TL borç çıkardılar transferlerin parasıda adaya gitmeye başladı.

Doue kötü oyuncu olsa şu Assignon balonunu kesemezdi. Adam ilk 11 oyuncusu olmuş, burada beğenilmiyor.

Bende isterim Bissaka veya onun kalitesinde adam ama belli ki hoca ve scout karar vermiş, yönetim neyin oluru varsa onun peşinde koşuyor. Boey gideli 160 günden fazla oldu ama hala sağ bek getireceğiz. Karar çoktan verilmiş olmalıydı
Asignon gidene kadar douenin ligte pynadığı süre 375 dk

Alıcı bulamayız maaşının %80'inini biz kalan %20'sini Bodrumspor karşılar göndeririz.
Guluyorum ama gercekte olacak olan bu maalesef. Yeni bir Tarik Camdal hikayesiyle karsi karsiyayiz. Isin asil aci tarafi herif az da olsa Euro'da sahaya cikti. Oynadi demiyorum cunku her zamanki gibi casper modunda takildi.

gece gece metin öztürk geldi aklıma,
şu an napıyordur acaba bizim başkan yarısı

cidden çok komik bir yönetime sahibiz

Oğuz Aydın için Haluk Yürekli 5 milyon Euro demiş.

Bu doğruysa korkunç bir rakam bence. Bu kadar bonservis vermek gereksiz geldi bana.

15 ve 21 temmuz çok kritik beyler,1 agustos...fbnin rakibi lugano da sıkıntı çıkarabilir fbye soyleyim

Oğuz Aydın için Haluk Yürekli 5 milyon Euro demiş.

Bu doğruysa korkunç bir rakam bence. Bu kadar bonservis vermek gereksiz geldi bana.
Yerlilerimiz ciddi fark yaratıyor Oğuz'da aynı şekilde çok ciddi fark yaratacak potansiyeli var 1 sene önce alsak 1.5 m euro bitirirdik ama olduktan sonra almak biraz tuzlu oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt