Salih Babalık
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2012
- 7.457
- 1.622
- 1.438
Emin, Westerlo'da bir şeyler buldu herhalde, hemen dönmek istiyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

bence westerlo efsanesi olurGenc yasta Avrupayi görmüs, üstüne orda iyi oynayip piyasa yapmis adamin yedegin yedegi olmayi kabul etmeyecegi beklenir bir durum bence.
Westerloya bence serbest kalma maddesi ile gider. Orda yine iyi oynarsa daha güclü takima gider
Çok izlemedim ama bu sene 1-2 maçına denk geldim issizlikten bakarken. Gördüğüm kadarıyla; oyunun mücadele yönünde iyi, maçtan pek kopmuyor, gel gitli oyunda var yani temposu filan ok, düzgün şutlar çıkarabilir (skor katkısı genel olarak düşük kalmış ama kariyerinde) bunun dışında çok top sürdüğüne ben şahit olmadım veya kilit pas attığına hani illa abartmış olurum muhtemelen ama bir çeşit gelişmiş Berkan Kutlu intibasi bıraktı bende, yıllarca İtalya, üstüne PL yapmış anlattigimdan fazla meziyetlere sahip olmalı. Gelse kimseyi mutsuz etmez bence ama mutlu da eder mi?Domiguez'i hiç izlemedim ama iyi bir oyuncu hissiyatım var, izleyenler var mı?

okanin oglan belirliyor zaten transferleri velet fm'de kurmustur coktan takimiFM profile gore siralama yapmis olabilirler![]()
Umudunu yiyem,bekle
Belcika'da veya her hangi bir Avrupa ulkesinde devam etmek istemesini anliyorum cunku oradan daha iyi takimlara da gidebilir, en azindan yedek kalmam diyordur. Sadece Westerlo'yu anlamiyorum, bariz kucuk bir takim hic bir hedefi falan da yok. Yani tamam Club Brugge falan hemen olmayabilir bari Genk ya da Gent'e gitmeye calis menajerine soyle ayarlasin iste birseyler.
Zaten menejeri sulandırmış kafayı belliBelcika'da veya her hangi bir Avrupa ulkesinde devam etmek istemesini anliyorum cunku oradan daha iyi takimlara da gidebilir, en azindan yedek kalmam diyordur. Sadece Westerlo'yu anlamiyorum, bariz kucuk bir takim hic bir hedefi falan da yok. Yani tamam Club Brugge falan hemen olmayabilir bari Genk ya da Gent'e gitmeye calis menajerine soyle ayarlasin iste birseyler.