Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bir umut bekliyorum 🧙‍♂️
Sen ?

Screenshot_20240704_224808_Chrome.jpg

Espnaya göre martialda geliyordu , manager üfürmeleri sanırım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genc yasta Avrupayi görmüs, üstüne orda iyi oynayip piyasa yapmis adamin yedegin yedegi olmayi kabul etmeyecegi beklenir bir durum bence.

Westerloya bence serbest kalma maddesi ile gider. Orda yine iyi oynarsa daha güclü takima gider
bence westerlo efsanesi olur

ZAHAYI satmayın ligin en iyi sol açıgı bizde kazanmamız lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Domiguez'i hiç izlemedim ama iyi bir oyuncu hissiyatım var, izleyenler var mı?
Çok izlemedim ama bu sene 1-2 maçına denk geldim issizlikten bakarken. Gördüğüm kadarıyla; oyunun mücadele yönünde iyi, maçtan pek kopmuyor, gel gitli oyunda var yani temposu filan ok, düzgün şutlar çıkarabilir (skor katkısı genel olarak düşük kalmış ama kariyerinde) bunun dışında çok top sürdüğüne ben şahit olmadım veya kilit pas attığına hani illa abartmış olurum muhtemelen ama bir çeşit gelişmiş Berkan Kutlu intibasi bıraktı bende, yıllarca İtalya, üstüne PL yapmış anlattigimdan fazla meziyetlere sahip olmalı. Gelse kimseyi mutsuz etmez bence ama mutlu da eder mi?

Belcika'da veya her hangi bir Avrupa ulkesinde devam etmek istemesini anliyorum cunku oradan daha iyi takimlara da gidebilir, en azindan yedek kalmam diyordur. Sadece Westerlo'yu anlamiyorum, bariz kucuk bir takim hic bir hedefi falan da yok. Yani tamam Club Brugge falan hemen olmayabilir bari Genk ya da Gent'e gitmeye calis menajerine soyle ayarlasin iste birseyler.

Usta bizim bi orta saha bi sağbek vardı. Biraz acele

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Belcika'da veya her hangi bir Avrupa ulkesinde devam etmek istemesini anliyorum cunku oradan daha iyi takimlara da gidebilir, en azindan yedek kalmam diyordur. Sadece Westerlo'yu anlamiyorum, bariz kucuk bir takim hic bir hedefi falan da yok. Yani tamam Club Brugge falan hemen olmayabilir bari Genk ya da Gent'e gitmeye calis menajerine soyle ayarlasin iste birseyler.

Oynama garantisi istiyor gibi geliyor bana. Anderlechte falan satsak, orda da herhalde ysdek stoper olma riskini görüyordur ve hazir alismis oldugu yere gitmeye sicak bakiyor olabilir.

Zaten menejeri sulandırmış kafayı belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt