Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben her sene tatile çıktığımda haberler artar , transfer hareketlenirUmudunu yiyem,bekle![]()
kimseyle adı çıkmıyor bize gelebilirmi acaba , basındada çıkmadı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Domingez duysa ağlar adamı ne gömdunuzÇok izlemedim ama bu sene 1-2 maçına denk geldim issizlikten bakarken. Gördüğüm kadarıyla; oyunun mücadele yönünde iyi, maçtan pek kopmuyor, gel gitli oyunda var yani temposu filan ok, düzgün şutlar çıkarabilir (skor katkısı genel olarak düşük kalmış ama kariyerinde) bunun dışında çok top sürdüğüne ben şahit olmadım veya kilit pas attığına hani illa abartmış olurum muhtemelen ama bir çeşit gelişmiş Berkan Kutlu intibasi bıraktı bende, yıllarca İtalya, üstüne PL yapmış anlattigimdan fazla meziyetlere sahip olmalı. Gelse kimseyi mutsuz etmez bence ama mutlu da eder mi?
21 temmuzu da yazdik,ama 6 temmuz haftasi önemliBen her sene tatile çıktığımda haberler artar , transfer hareketlenir
16 temmuz gibi tatile çıkacağım
O aralarda bir şeyler olabilir
16-22 temmuz
Domingez duysa ağlar adamı ne gömdunuzgelişmiş berkan kutlu
![]()
Driplingi olmaması bize uymaması ayrı bir olay oyuncunun berkana benzetilmesi ayrı bir olayHaklı, futbolcu elimizdeyse butun statlar -3, almak istiyosak +3. Bizde genel bakis acisi bu.
Dominguez dribblingi hic olmayan bir oyuncu. Bize Ndiaye gibi bir oyuncu lazim.
Kral, gördüğümü söyledim. Herkes için doğru olmak zorunda değil. Gerçek şu ki, süper bir yetenek olmadığı aşikar zaten öyle olmasa ilk 10'a bile giremeyen veya kümeye oynayan takımlarda oynamaz.Domingez duysa ağlar adamı ne gömdunuzgelişmiş berkan kutlu
![]()
muazzam 1 video bu ya.
Driplingi olmaması bize uymaması ayrı bir olay oyuncunun berkana benzetilmesi ayrı bir olay
Berkanin ayağı takoz gibi domingezle alakası yok ondan bahsettim