Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
!!

Screenshot_20240704_230040_Samsung Internet.webp

kimseyle adı çıkmıyor bize gelebilirmi acaba , basındada çıkmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Samardzic ile ilgimiz olabilir o yüzden fener tarafı alel acele masadan kalktık diyor olabilirler gecen seneki zaha olayından sonra ağızları yanmış aynı işi bats da da yaptilar

Okan hoca hangi ülkeye gitmiş acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok izlemedim ama bu sene 1-2 maçına denk geldim issizlikten bakarken. Gördüğüm kadarıyla; oyunun mücadele yönünde iyi, maçtan pek kopmuyor, gel gitli oyunda var yani temposu filan ok, düzgün şutlar çıkarabilir (skor katkısı genel olarak düşük kalmış ama kariyerinde) bunun dışında çok top sürdüğüne ben şahit olmadım veya kilit pas attığına hani illa abartmış olurum muhtemelen ama bir çeşit gelişmiş Berkan Kutlu intibasi bıraktı bende, yıllarca İtalya, üstüne PL yapmış anlattigimdan fazla meziyetlere sahip olmalı. Gelse kimseyi mutsuz etmez bence ama mutlu da eder mi?
Domingez duysa ağlar adamı ne gömdunuz 🫢🫢🫢 gelişmiş berkan kutlu 😃

6 temmuz kongreden önce cacık olmaz - anca satış / gidiş konusunda olur.

Haklı, futbolcu elimizdeyse butun statlar -3, almak istiyosak +3. Bizde genel bakis acisi bu.

Dominguez dribblingi hic olmayan bir oyuncu. Bize Ndiaye gibi bir oyuncu lazim.
Driplingi olmaması bize uymaması ayrı bir olay oyuncunun berkana benzetilmesi ayrı bir olay

Berkanin ayağı takoz gibi domingezle alakası yok ondan bahsettim

Domingez duysa ağlar adamı ne gömdunuz 🫢🫢🫢 gelişmiş berkan kutlu 😃
Kral, gördüğümü söyledim. Herkes için doğru olmak zorunda değil. Gerçek şu ki, süper bir yetenek olmadığı aşikar zaten öyle olmasa ilk 10'a bile giremeyen veya kümeye oynayan takımlarda oynamaz.

ndiaye gibi 1 oyuncu gelirse torreira bu salakla mı uğraşacam deyip ocakta ayrılır

Driplingi olmaması bize uymaması ayrı bir olay oyuncunun berkana benzetilmesi ayrı bir olay

Berkanin ayağı takoz gibi domingezle alakası yok ondan bahsettim

Berkan 2 tane sampiyonluk golü attı, ayagi takoz gibi olsaydo o golleri nasil atacaktı?

Takoz dedigin takoz Recep gibi topu uzaklastiracam derken kendi kalesine gonderendir. Berkan teknik degil ama gelisen bir oyuncu. İsmi Nicolas soyadi Dominguez diye pembe gozlukle bakmayin. Duz oyuncu iste, Berkan gibi.

Bize Fofana, Rabiot, Kovacic gibi oyuncu lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt