Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens,ziyech ve yunusu da merkeze kaydirirsak daha iyi.yunus forvet arkasi denenmeli kesinlikle

Devamlı yazıyorum yerli rotasyonumuz güçlendirilmek zorunda.

Emin ve Kerem gidiyorsa özellikle çok ciddi sıkıntı olacak.

Fenerbahçe

İrfan E.
Müldür
Çağlar-Samet (Merih)
Ferdi-Levent
İsmail-Mert Hakan-Bartuğ
İrfan Can-Cengiz-Emre Mor
Umut (Bertuğ)

İsmail ve Ferdi gitmezse bizimkinden daha derin ve nitelikli oluyor bizden bu iki isim giderse.

Dengeyi lehimize çekmek için:

1. Oğuz alınmalı.
2. Kerem kalmaya ikna edilmeli.
3. Emin gidiyorsa yerine milli bir isim alınmalı (Merih, Okay vb.)
4. Kaan'ın sakatlık ciddi ise Zeki de alınmalı.
5. Sol bek yedeği yerli olmalı Köhn arkasında. Berkan ile orayı dolduramayız.

Kaan Ekim gibi dönecekse iyi.
Bartuğ mhy emre mor sametle mi derinlik kazanacaklar

bizim yerlilerimiz her türlü daha iyi bu salaklardan

tersi olsa 14 yabancı için götlerini yırtmazlardı zaten

Bartuğ mhy emre mor sametle mi derinlik kazanacaklar

bizim yerlilerimiz her türlü daha iyi bu salaklardan

tersi olsa 14 yabancı için götlerini yırtmazlardı zaten

İsim isim daha iyiyiz zaten sadece bizim kadronun bir kısmı aşırı tecrübesiz.

Emre Mor, Levent vs süper ligde yıllardır oynuyor. Mert Hakan, Müldür vs geçen sezondan hazır.

Efe, Gökdeniz, Eyüp vs bir yerde oynayıp gelmedi. Yabancı oyunculara bir şey olsa idareten oynatamazsın.

Kaan
Kerem
Barış
Abdulkerim
Demirbay

seviyesinde yerli hiç bir takım yok bence de. Berkan ve Yunus da iyi. Ama şunlar dışında bir tek Emin hazır ve o da gitmek istiyor. Kerem aynı şekilde. Daralıyor rotasyon ve nitelik olarak koyamıyorsun yerine.

Belki ben abartıyorum ama bana kağıt üzerinde iyi gelmiyor. Kaan hem sağ bek, hem orta saha, hem sağ stoperi yedekledi. Kerem ofansif orta saha, sol kanat oldu. Barış sağ bek, sol bek, forvet, sağ açık ve sol açık oynadı. Abdulkerim bazen sola kaydı istemese de, ve sol stoperde oynadı. Demirbay 8 oynadı 10 oynadı bazen.

1-2 tane versatil adamın gidince 1 değil 2-3 ismi birden kaybediyor gibi oluyorsun. Kerem gider, Kaan sakatlıktan verimi düşerse batarız.

Bu sene çetin olacak ve bence takviye şart o yüzden.

akşam olsa da dünden bugüne bugünden yarına akşamdan sabaha reisleri dinlesek

Devamlı yazıyorum yerli rotasyonumuz güçlendirilmek zorunda.

Emin ve Kerem gidiyorsa özellikle çok ciddi sıkıntı olacak.

Fenerbahçe

İrfan E.
Müldür
Çağlar-Samet (Merih)
Ferdi-Levent
İsmail-Mert Hakan-Bartuğ
İrfan Can-Cengiz-Emre Mor
Umut (Bertuğ)

İsmail ve Ferdi gitmezse bizimkinden daha derin ve nitelikli oluyor bizden bu iki isim giderse.

Dengeyi lehimize çekmek için:

1. Oğuz alınmalı.
2. Kerem kalmaya ikna edilmeli.
3. Emin gidiyorsa yerine milli bir isim alınmalı (Merih, Okay vb.)
4. Kaan'ın sakatlık ciddi ise Zeki de alınmalı.
5. Sol bek yedeği yerli olmalı Köhn arkasında. Berkan ile orayı dolduramayız.

Kaan Ekim gibi dönecekse iyi.
böyle yazınca çok gibi görünüyor da, gerçi olmayan adamları da yazmışsın.

ferdi, ismail ve ick dışında düzenli onbir oynayacak kalite yerlileri yok ya bence. (ki ferdi ve kahveci'nin ayrılma ihtimalleri hiç de az değil).

çağlar-müldür-cengiz bir tık altı. alternatif oyuncular. çok fark yaratan oyuncular değiller bence.

mor ve umut'u da sağa sola kiralarlar büyük ihtimal.

diğerleri zaten vasat altı oyuncular ya, sadece sayısal olarak varlar. bertuğ, samet, levent falan...

böyle yazınca çok gibi görünüyor da, gerçi olmayan adamları da yazmışsın.

ferdi, ismail ve ick dışında düzenli onbir oynayacak kalite yerlileri yok bence. (ki ferdi ve kahveci'nin ayrılma ihtimalleri hiç de az değil).

çağlar-müldür-cengiz bir tık altı. alternatif oyuncular. çok fark yaratan oyuncular değiller bence.

mor ve umut'u da sağa sola kiralarlar büyük ihtimal.

diğerleri zaten vasat altı oyuncular ya, sadece sayısal olarak varlar. bertuğ, samet, levent falan...

Emre'yi tutarlar Mourinho görmek ister. Umut Bertuğ'u veya Cenk'i aldıkları an gider zaten.

Ferdi ya da İsmail'den biri bile giderse ve bizden kemik kadrodan kayıp olmazsa fikrim değişir.

Nitelik olarak zaten öndeyiz. Daha da fark açılır bu durumda.

Emre'yi tutarlar Mourinho görmek ister. Umut Bertuğ'u veya Cenk'i aldıkları an gider zaten.

Ferdi ya da İsmail'den biri bile giderse ve bizden kemik kadrodan kayıp olmazsa fikrim değişir.

Nitelik olarak zaten öndeyiz. Daha da fark açılır bu durumda.
hangi cenk? bjk'deki cenk tosun'u mu düşünüyorlar yerli forvet olarak? :d

İsim isim daha iyiyiz zaten sadece bizim kadronun bir kısmı aşırı tecrübesiz.

Emre Mor, Levent vs süper ligde yıllardır oynuyor. Mert Hakan, Müldür vs geçen sezondan hazır.

Efe, Gökdeniz, Eyüp vs bir yerde oynayıp gelmedi. Yabancı oyunculara bir şey olsa idareten oynatamazsın.

Kaan
Kerem
Barış
Abdulkerim
Demirbay

seviyesinde yerli hiç bir takım yok bence de. Berkan ve Yunus da iyi. Ama şunlar dışında bir tek Emin hazır ve o da gitmek istiyor. Kerem aynı şekilde. Daralıyor rotasyon ve nitelik olarak koyamıyorsun yerine.

Belki ben abartıyorum ama bana kağıt üzerinde iyi gelmiyor. Kaan hem sağ bek, hem orta saha, hem sağ stoperi yedekledi. Kerem ofansif orta saha, sol kanat oldu. Barış sağ bek, sol bek, forvet, sağ açık ve sol açık oynadı. Abdulkerim bazen sola kaydı istemese de, ve sol stoperde oynadı. Demirbay 8 oynadı 10 oynadı bazen.

1-2 tane versatil adamın gidince 1 değil 2-3 ismi birden kaybediyor gibi oluyorsun. Kerem gider, Kaan sakatlıktan verimi düşerse batarız.

Bu sene çetin olacak ve bence takviye şart o yüzden.
Taylan Antalyalı isminide zikredeceğiz bu sezon.Umarım bu sezon patlama yapıp formayı kapar.Canı gönülden istiyorum.Haksızlık mı yapılıyor demeden de geçemiyorum.
Efe ,Gökdeniz ve Eyüp'te oynatılmayacaklarsa eğer biryerlere gitsinler ,oturmaktan nasır tutacaklar.Halbuki 20-30 dakikada olsa oynamalılar fikrindeyim.

Taylan Antalyalı isminide zikredeceğiz bu sezon.Umarım bu sezon patlama yapıp formayı kapar.Canı gönülden istiyorum.Haksızlık mı yapılıyor demeden de geçemiyorum.

Sanmıyorum 4-5 ay sonra 30 yaşına girecek. Fizikli oyunda olmayıp, beli geç dönen ve çevre kontrolü olmayan orta saha patlama yapamaz kolay kolay.

Taylan kiralık gittiği yerlerde bile ortalama altı oynadı. (Whoscored: 6.48, %76 Pas İsabeti)

Benzer mevkide oynayan

Torreira-89.5%
Kaan-84%
Demirbay-83.2%
Berkan-81.8%

ile oynamış. Pas isabeti bu kadar düşük orta saha olmaz. 30 yaşında tekniği de geliştirme şansı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt