Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb:

ferdi
ismail
kahveci
müldür
çağlar
cengiz

gs:

barış
kerem
apo
kaan
demirbay
yunus
berkan

bjk:

mert günok
semih kılıçsoy
salih uçan
tayyip
necip

an itibariyle yerli oyuncu havuzu bunlar ya. gerisi sadece sayısal anlamda yerli oyuncular. haa alt yapılardan bir cevher çıkar, ya da bir takım yerli rotasyonunu transfer ile güçlendirir, ya da önemli yerlilerini kaybeder, onu bilemem.

an itibariyle bance gs > fb > bjk

hatta bjk'in hali içler acısı resmen.

b
fb:

ferdi
ismail
kahveci
müldür
çağlar
cengiz

gs:

barış
kerem
apo
kaan
demirbay
berkan

bjk:

mert günok
semih kılıçsoy
salih uçan
tayyip
necip

an itibariyle yerli oyuncu havuzu bunlar ya. gerisi sadece sayısal anlamda yerli oyuncular. haa alt yapılardan bir cevher çıkar, ya da bir takım yerli rotasyonunu transfer ile güçlendirir, ya da önemli yerlilerini kaybeder, onu bilemem.

bence yunus da eklenir buraya gayet

1500 dk falan oynatır verim alırız bayağı

bugün neyi kutlayacagiz acaba

Ligde şu an mevcut yerlilere sahip takımlar kağıt üstünde bakınca biz baya güçlü gözüküyoruz ardından fener geliyor ama Trabzonspor yine fena değil ama beşiktaş'ın durumu çok kötü.

Günay
Ali Turap - Kaan - Abdülkerim - Kazımcan
Berkan - Demirbay
Barış - Yunus - Oğuz(?)
Halil

Uğurcan
Serkan - Baniya - Hüseyin - Eren
Umut - Ozan
??? - Enis - Cihan
Umut Bozok

Mert
Onur - Necip - Tayyip - Emrecan
Ege - Kartal
Tayfur - Salih - Semih
???

İrfancan
Mert - Çağlar - Emir - Ferdi
İsmail - Mert Hakan
Emre Mor - İrfan Can - Cengiz
Serdar​
Dün bende bunun hesabını yapmıştım beşiktaş'ın durumu içler acısı gibi gözüküyor.

Abdullah Avcı: "Paul Onuachu ile 3-4 gün evvel konuştuk; o da bizimle olmak istiyor. Şu an itibarıyla oldu da diyemiyorum olmaz da diyemiyorum. Başkan bu konuyla ilgili çok uğraşıyor. Biraz sabırlı olacağız."

Abdullah Avcı: "Paul Onuachu ile 3-4 gün evvel konuştuk; o da bizimle olmak istiyor. Şu an itibarıyla oldu da diyemiyorum olmaz da diyemiyorum. Başkan bu konuyla ilgili çok uğraşıyor. Biraz sabırlı olacağız."
atillayı da alamıyorlar sanırım durmuş görüşmeler

bu arada öyle ya da böyle, son yıllarda bu kadar verimli bir oyuncu grubuyla henüz ilk kampa katıldığımızı hatırlamıyorum.

transfer olarak da eksik 2 bölgemiz var sadece. sağ bek de ilk kampa yetişecek gibi duruyor.

bu uyum işi, ligde diğer takımlar ile arayı ilk haftalarda açmamızı sağlayabilir. onların yeni transferleri, yeni hocaları lige alışacağım, onbir oturtacağım vs derken, biz çok avantajlı olacağız.

haydi hayırlısı yaw.

Ne demek kutlamalar bitti
mqdefault.webp

bir takım sadece 2 pozisyonda eksiği olasına rağmen, aylardır nasıl topçu almaz?

koskoca kadroda orijinal mevkii sağ bek olan sadece tek bir oyuncu, dubois var, o da gidici.

almayı da geçtim, fazlalıkları satmayı bile beceremediler.
Ben diyorum Ağustos ayında Play-Off maçına sağ bek Dubois orta saha Kerem Demirbay ile çıkarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt