Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who the ..ck is Caglar Soy?
Bakliyatci gs li

1720531565543.webp

Yetiştirme yurdu mu burası, Avrupada başarı beklemeyeceksin o zaman. Yüz milyonlara oyuncu satan kulüpleri görüyoruz. Epl de bir sezonda 150 küsür milyona satış yapmıştı bi kulüp ismini unuttum, ertesi sen küme düştüler. Bu mu yani hedefimiz.

biz kerem'in yerine oğuz aydın yapılır diye düşünürken,

bunlar barış'ı gelen ilk çift haneli teklife satıp yerine oğuz aydın yapacak kapasitedeler.

Neymiş efenim 2 ye alıp 30-40 a satacakmışız, 100 yılda bi oluyo o, peki tamm satın Barışı alın yerine 3-5 kazma, satın Sanchezi alın 2-3 kazma daha, sonra bize martaval okumayın avrupada başarı diye. Yönetim ticaret peşimde diyelim tmm, taraftara noluyo, karşı çıkın kardeşim sattırmayın, gtü yiyen talip takım varsa 80 milyon deyin suratlarına kapatın telefonu. Elalem 3. yedeğini satarken bize inim inim inletiyor, biz hemen omuzda taşıyıp vercez he. Şu Benfica Gedson satışında tüm ülkeyi birbirine kattı , kadroya koymadığı adamın yarısını 6.5 milyona sattı.

Tmm oyuncu satılır, Zani gibi aidiyet duymayan vurdumduymaz adamı potansiyel adamı sat, istemeyen adamı sat, şu kadro ile bi başarı kazan, final yap kupa al, denk gelmiş işte çok iyi bi kadro, bişiler başar, şu elimdeki kadronun bi ekmeğini ye, sonra sat, kupa almış final yapmış oyuncuyu x2 ye sat, zaten cazibe merkezi olursun koşa koşa gelir tüm potansiyeller sana.

takımın atletizm seviyesini yukarı çeken 2-3 oyuncu var zaten, bizimkiler ikisini satma peşinde.

bir plan dahilinde çalışıldığına inanmadığım için sanchez ve barış alper'den 100 mil € bile gelse bu yönetimin yerlerini doldurabileceğini sanmıyorum.

Özür diliyorum uzun oldu ama benim, hayalim Madrit olmak, Bayern olmak.

Orta sınıf bir Avrupa takımı olmak gibi bir hayalim yok.

Kadroda kıymetli oyuncularımız var fakat bizi CL seviyesinde tutacak bir Boey vardı gitti diğerleri de Barış ile Davinson. Bırakmayalım bu ikisini kayıplarının etkisi düşündüğümüzden fazla olur.

takımın atletizm seviyesini yukarı çeken 2-3 oyuncu var zaten, bizimkiler ikisini satma peşinde.

bir plan dahilinde çalışıldığına inanmadığım için sanchez ve barış alper'den 100 mil € bile gelse bu yönetimin yerlerini doldurabileceğini sanmıyorum.
Aynen, noldu aga Boeyden gelen 35 milyon euro nerde bu para ha ? Neye yaradı, satmasaydık batmışmıydık, bitmişmiydik. Neymiş yerine bi Boey daha bulcakmışız, aha adam sana 2. sağ bekini 10 milyona veriyo, biraz olmuşuna güç yetmiyo.
Bizim taraftar sanıyoki Barışı 40 a satacaz, yerine über süper yıldız alacaz 2 tane. El alem salak biz akıllıyız ha.o paraları Çatırrr çatırrr adada orda burda dinazorlar yerler bizde burda über süper yıldız hayali kurarız.

Fatih Hocanın açıklamaları dikkat çekici,dediğim gibi erden timur ve fatih hoca okan hocanin dışarıdan en buyuk destekcileri...planlı bu törenler falan
1000008831.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt