Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albert Grønbaek > Rennes

15 milyon euro

Doue'yi alirsak bu paranin 9 milyonu bizden olmus oluyor galiba.

Doue gelecek te cok iyi bir sag bek olabilir,yapilan analizlere ve ismi bizimle anildiktan sonra videolarindan yola cikarak yaziyorum bunu yani 90 dakika macini daha önce hic izlemedim

Ama bu yasta bir sag beke 9 milyon euro vermek ne kadar dogru bu bence tartisilir

Sacha boey’i ayni yasta aldik,verdigimiz bonservis bedeli 1.5 milyon’du

Boey transfer edilirken de potansiyel oldugu daha ilk mactan belli oldu

Doue’nin de ne verecegi boey gibi belli degil ama büyük ihtimal o da ilk macinda potansiyelini gösterecek
9m euro konusunda bir tık haklı olmana rağmen euro’nun da bir enflasyonu var ve futbol piyasası son 2-3 senede gerçekten arttı. He transfer başarısı olur mu dersen bu fiyatlara hayır olmaz bence de. Ama kimse 21 yaşındaki potansiyelli sağbekini 2-3m euroya bırakmaz bu piyasada. Emin Bayramın %50 si 4m euroya satılacak haberleri geldiğinde yangını gördük.

Doue gelecek te cok iyi bir sag bek olabilir,yapilan analizlere ve ismi bizimle anildiktan sonra videolarindan yola cikarak yaziyorum bunu yani 90 dakika macini daha önce hic izlemedim

Ama bu yasta bir sag beke 9 milyon euro vermek ne kadar dogru bu bence tartisilir

Sacha boey’i ayni yasta aldik,verdigimiz bonservis bedeli 1.5 milyon’du

Boey transfer edilirken de potansiyel oldugu daha ilk mactan belli oldu

Doue’nin de ne verecegi boey gibi belli degil ama büyük ihtimal o da ilk macinda potansiyelini gösterecek
Boey gibi bi kazanç beklemiyorum bundan. Ortalama katkı versin yeter, boey başka bir seviye bi piyangoydu bize vurdu işte

6ef2c61f7d15b6cde8d33fa2d45f1a92.jpg

herkese yeni transfermiş gibi bakıyorum yav değişik bir mutluluk geliyor bünyeye
oha ziyechin dehre ne öle

önümüzdeki sezon piyango sezonu değil arkadaşlar yalı effeckti geçen sezon gördük
adam 40 m hocaya bayıldı delirdi kudurdu bizim sağlam 2 ve 8 almamız elzem
kaan da belki operasyon geçirecek

Le feeyi bize çok isterdim tam ihtiyaç olan os tipiydi ama oyuncu gelmezdi sanırım
Oyuncu gelmezdi. 10'ya Blas bir ihtimal gelmeyi kabul edebilir. Rennes'te asıl fırsat transferi Rieder'dı onu Stuttgart kapmış satın alma opsiyonlu kiralık. Kiralık 500 bin euro, opsiyonu göremedim ama 12-13 milyon sanırım.

Oyuncu gelmezdi. 10'ya Blas bir ihtimal gelmeyi kabul edebilir. Rennes'te asıl fırsat transferi Rieder'dı onu Stuttgart kapmış satın alma opsiyonlu kiralık. Kiralık 500 bin euro, opsiyonu göremedim ama 12-13 milyon sanırım.
Bu sene de clye girip artık her sene clye giriyoruz kozumuzu ikna işlerinde kullanmak lazım ama tabi başarı da lazım. Bu sene geçen senenin üstüne koyabilmek şart

9 milyon normal hocam abartmayalım assignon bu adamın yedeği zaten 10-11 milyon istiyorlardı ona sözleşme 1 sene kalmasa demekki 15-20 bandında isteyecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt