- 16 Haziran 2010
- 203.209
- 155.057
- 6.838
Albert Grønbaek > Rennes
15 milyon euro
Doue'yi alirsak bu paranin 9 milyonu bizden olmus oluyor galiba.
15 milyon euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 taksite yayıp 20 yıl içerisinde öderiz muhtemelenKeçiören %20 payı nasıl bekliyordur belli değil
9m euro konusunda bir tık haklı olmana rağmen euro’nun da bir enflasyonu var ve futbol piyasası son 2-3 senede gerçekten arttı. He transfer başarısı olur mu dersen bu fiyatlara hayır olmaz bence de. Ama kimse 21 yaşındaki potansiyelli sağbekini 2-3m euroya bırakmaz bu piyasada. Emin Bayramın %50 si 4m euroya satılacak haberleri geldiğinde yangını gördük.Doue gelecek te cok iyi bir sag bek olabilir,yapilan analizlere ve ismi bizimle anildiktan sonra videolarindan yola cikarak yaziyorum bunu yani 90 dakika macini daha önce hic izlemedim
Ama bu yasta bir sag beke 9 milyon euro vermek ne kadar dogru bu bence tartisilir
Sacha boey’i ayni yasta aldik,verdigimiz bonservis bedeli 1.5 milyon’du
Boey transfer edilirken de potansiyel oldugu daha ilk mactan belli oldu
Doue’nin de ne verecegi boey gibi belli degil ama büyük ihtimal o da ilk macinda potansiyelini gösterecek
İlk taksitle dilbere giderler en temizinden mis gibi kazanç vallahi10 taksite yayıp 20 yıl içerisinde öderiz muhtemelen
Bunu Enzo Le Fee'nin yerine alıyorlar onu da sattılar 23+2 milyona Roma'ya.Albert Grønbaek > Rennes
15 milyon euro
Evet onu unutmusum dogru, Roma aldi onu.Bunu Enzo Le Fee'nin yerine alıyorlar onu da sattılar 23+2 milyona Roma'ya.
Boey gibi bi kazanç beklemiyorum bundan. Ortalama katkı versin yeter, boey başka bir seviye bi piyangoydu bize vurdu işteDoue gelecek te cok iyi bir sag bek olabilir,yapilan analizlere ve ismi bizimle anildiktan sonra videolarindan yola cikarak yaziyorum bunu yani 90 dakika macini daha önce hic izlemedim
Ama bu yasta bir sag beke 9 milyon euro vermek ne kadar dogru bu bence tartisilir
Sacha boey’i ayni yasta aldik,verdigimiz bonservis bedeli 1.5 milyon’du
Boey transfer edilirken de potansiyel oldugu daha ilk mactan belli oldu
Doue’nin de ne verecegi boey gibi belli degil ama büyük ihtimal o da ilk macinda potansiyelini gösterecek
Le feeyi bize çok isterdim tam ihtiyaç olan os tipiydi ama oyuncu gelmezdi sanırımBunu Enzo Le Fee'nin yerine alıyorlar onu da sattılar 23+2 milyona Roma'ya.
Biz o payı ödeyene kadar ne keçi kalır ne de örgüİlk taksitle dilbere giderler en temizinden mis gibi kazanç vallahi
oha ziyechin dehre ne öle![]()
herkese yeni transfermiş gibi bakıyorum yav değişik bir mutluluk geliyor bünyeye
Oyuncu gelmezdi. 10'ya Blas bir ihtimal gelmeyi kabul edebilir. Rennes'te asıl fırsat transferi Rieder'dı onu Stuttgart kapmış satın alma opsiyonlu kiralık. Kiralık 500 bin euro, opsiyonu göremedim ama 12-13 milyon sanırım.Le feeyi bize çok isterdim tam ihtiyaç olan os tipiydi ama oyuncu gelmezdi sanırım
Bu sene de clye girip artık her sene clye giriyoruz kozumuzu ikna işlerinde kullanmak lazım ama tabi başarı da lazım. Bu sene geçen senenin üstüne koyabilmek şartOyuncu gelmezdi. 10'ya Blas bir ihtimal gelmeyi kabul edebilir. Rennes'te asıl fırsat transferi Rieder'dı onu Stuttgart kapmış satın alma opsiyonlu kiralık. Kiralık 500 bin euro, opsiyonu göremedim ama 12-13 milyon sanırım.
cezalıNalbant nerede fotoda shop var mı incelesin