Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
76302bac4b7edd378eadf8879a7a52c1.jpg

Haluklara bak 20 dakikadır transferle ilgili tek kelime etmeyip İspanya-Fransa maçı analizi kasıyorlar milli takım değil ülke takımı değil boş boş Fransa taraftarı şu an aksiyon almalı filan diyor.

Eylül'e kadar transfer beklemesekte olur.

arkadaşlar başka takımların futbolcusu olarak senelerce oynamış oralarda parlamış primeını tamamlamış adamları bizim kulübe yıldız topçu olarak isteyip durmayalım artık şu mantıktan sıkıldık hepsi de ne hikmetse 28-32 yaş arası isimler oluyor. Bize geldiklerinde oynayacakları verimli sezon sayısı max 1.

Bizim ilk 11'imiz zaten yeterince genç sayılmaz. 26 yaş altı topçu bakmamız lazım sağ beke de orta sahaya da. Ben bunları avrupa hayaliniz varsa diye konuşuyorum yoksa dandik türk liginde hiç farketmez yani. Maksat sparta prag gibi keko takımlara elenmemek. Dinamizm ilk odaklanacağımız yer modern futbolda.

Haluklara bak 20 dakikadır transferle ilgili tek kelime etmeyip İspanya-Fransa maçı analizi kasıyorlar milli takım değil ülke takımı değil boş boş Fransa taraftarı şu an aksiyon almalı filan diyor.

Fransızlar izliyordur belki haha

Gidip kahve yapayım.bu cenk ergunun gizemini de anlamadım.arkadas fernando,lemina,asamoah ne varsa duyurdun medyaya,şimdi ne oldu da sakın ortalık

Dursun bunları koyun gibi güdüyor. Bunlara ulaştırıyor kolpaları. Bunlarda haber yakaladık diye atlıyor ama timsaha geliyorlar.

hoca 3 transfer derken batshuayiyi mi kastediyordu

sanki 2 8 10 diye hatırlıyorum
Forvet alacağımız belliydi zaten söylemişti hatta yabanci forvet konusunu. Ama şuan o kadar çok yabancı var ki takımda sağ bek ve orta saha halolmadan 10 numaraya bakılmaz bile.

Birakin hic isim dusmesin
Bir gece isim dussun sabaha istanbula gelsin en sevdigim transfer tipi
Onyekuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt