Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taşşak mı geçiyorsun lan g.t oğlanı derdim.Bir 5 sene önce şu dörtlü Galatasaray forması giyecek deseler ne derdiniz
Ekli dosyayı görüntüle 251715
Cl playoff bahanesini çok hafife alıyorsunArtık Euro 2024 bahanesi kalmadığına göre artık yönetim biraz icraat yapsan diyorum.
Aşk adam diye boşa demiyorum
Fransızlar izliyordur belki hahaHaluklara bak 20 dakikadır transferle ilgili tek kelime etmeyip İspanya-Fransa maçı analizi kasıyorlar milli takım değil ülke takımı değil boş boş Fransa taraftarı şu an aksiyon almalı filan diyor.
Eylül'e kadar transfer beklemesekte olur.
Batmanı ellerinden aldık forvet diye kıvranıyorlar hehehhe
Ona kontenjan yok zaten10 numara konusu hiç ortada yok
Ona kontenjan yok zaten
Bu 4 lüyü görünce biz :Bir 5 sene önce şu dörtlü Galatasaray forması giyecek deseler ne derdiniz
Ekli dosyayı görüntüle 251715

Dursun bunları koyun gibi güdüyor. Bunlara ulaştırıyor kolpaları. Bunlarda haber yakaladık diye atlıyor ama timsaha geliyorlar.Haluklara bak 20 dakikadır transferle ilgili tek kelime etmeyip İspanya-Fransa maçı analizi kasıyorlar milli takım değil ülke takımı değil boş boş Fransa taraftarı şu an aksiyon almalı filan diyor.
Eylül'e kadar transfer beklemesekte olur.
2-8-10 demişti. 10 no şu an için gündemde yok ağustos 25inden sonra fırsat olursa olacakhoca 3 transfer derken batshuayiyi mi kastediyordu
sanki 2 8 10 diye hatırlıyorum
Forvet alacağımız belliydi zaten söylemişti hatta yabanci forvet konusunu. Ama şuan o kadar çok yabancı var ki takımda sağ bek ve orta saha halolmadan 10 numaraya bakılmaz bile.hoca 3 transfer derken batshuayiyi mi kastediyordu
sanki 2 8 10 diye hatırlıyorum