Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk ve Gökhan’a çok takılmayın diyim 8 için çalışma vardır illaki boş durmazlar yönetim diyordur taraftarın biraz gazını al bunlarda yalakalık yapıcaz diye biri beş yapıyolar ortam geriliyor daha fazla boşverin takmayın o ikisini ben iyi 2-3 transfer olacağını düşünüyorum iskeletimiz gayet güzel sağlam 8-10 gelecek bence

geçtiğimiz aylarda tff başkanlık adaylığını açıklayan trabzonspor eski başkanı ibrahim hacıosmanoğlu'na 16 takımdan destek geldi.

16 takım tarafından destek alan ibrahim hacıosmanoğlu, 10 temmuz 2024 tarihinde saat 15:00'te türkiye futbol federasyonu'na resmi başvurusunu yapacak.

geçtiğimiz aylarda tff başkanlık adaylığını açıklayan trabzonspor eski başkanı ibrahim hacıosmanoğlu'na 16 takımdan destek geldi.

16 takım tarafından destek alan ibrahim hacıosmanoğlu, 10 temmuz 2024 tarihinde saat 15:00'te türkiye futbol federasyonu'na resmi başvurusunu yapacak.
Hacıosmanoğlu kazanamaz muhtemelen f5 lobisi karşı çıkar ama kazsnırsa kan kusturur f5 e alttan alttan ve hak yiyemezler kolay kolay hakemleri falan öttürür bu adam

Kaynak?

Yav 16 takım Hacıosmanoğlu desteklemiş falan hikaye reis kimi işaret ederse o olur yani büyükeksi kalır.

Bu sene sık sık 'İyi ki sen varsın' dedirtecek gibi

1720563828495.png

Bu taraftarı, Transfer başlığında TFF seçimini konuşur hale getiren yönetimi tefe koyar, çalarım ben. Beceriksizliğin bu kadarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt