- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
10 delege oy toplarsa nöbet açarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
duye oguz gibi oyunculara ne operasyonu olm gidip alirsin tsak mi geciyonuz, 8 numara almak yasak mi yeter yav ömrümüz bitecek orta saha göremedik acil os getirin bak tepemizi attirmayinHaluk Yürekli: "Galatasaray'da an itibarıyla yürüyen 2 operasyon var biri Doue biri Oğuz Aydın bugünden yarına 8 numara ile ilgili bir operasyon gözükmüyor."
Haluk Yürekli: "Üst düzey oyuncular bizim ligimize gelmek istemiyorlar."
locko, doue’yi kabilesine geri gönderiyor
keske bir sekilde alabilseydik locko’yu, gittik köhn aldık
locko’yu ocakta alabilecek imkanımız var mıydı bilmiyorum ama fena piyasa yaptı
E orta açıyor adam n'apsın kapamış işte. Kafayı vurduran hatalı orada.gol oldu
Ocak'ta Locko'ya gittik 15 milyon+ fiyat çektiler.
Morinyo'nun sözlerine katılmak için söyledi bunu... Galatasaray'a gelmiyorlar gibi bir durum olmadı belirtelim.Haluk Yürekli: "Üst düzey oyuncular bizim ligimize gelmek istemiyorlar bunu bir bilelim ayağımız yere bassın."
E orta açıyor adam n'apsın kapamış işte. Kafayı vurduran hatalı orada.
para eden ve varane ile aynı performansı verecek adamı satıp muhtemelen bütün parayı neden bir daha satamayacağımız bir oyuncuya gömelim ki
Maçı daha dün 90 dk izledim. Evet 2. yarı pas hataları yapıyor öyle ne kötü ne de iyi oynamış diyemem.*hatalı demiyorum zaten, locko’yu övüyorum, doue bayağı zorlamasına rağmen yapıştırıyor ortayı
bu maçtada çok kötü oynuyor bu arada, özellikle hücumda maçın ikinci yarısında yapabileceği bir çok basit aksiyonda, zamanı da varken hiç ediyor oluşacak atakları