Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Üst düzey oyuncular bizim ligimize gelmek istemiyorlar bunu bir bilelim ayağımız yere bassın."

Haluk Yürekli: "Galatasaray'da an itibarıyla yürüyen 2 operasyon var biri Doue biri Oğuz Aydın bugünden yarına 8 numara ile ilgili bir operasyon gözükmüyor."
duye oguz gibi oyunculara ne operasyonu olm gidip alirsin tsak mi geciyonuz, 8 numara almak yasak mi yeter yav ömrümüz bitecek orta saha göremedik acil os getirin bak tepemizi attirmayin

Çok dillenen oyuncular son dönemde gelmedi

Umut Işık: "Kesin bilgi veriyorum. Galatasaray 13 Eylül'e kadar 1 sağ bek ve 1 orta sahayı kesinlikle yetiştirecektir daha 63 gün var müsterih olunuz alınmama gibi bir durum yok, teşekkürler."

E orta açıyor adam n'apsın kapamış işte. Kafayı vurduran hatalı orada.

*hatalı demiyorum zaten, locko’yu övüyorum, doue bayağı zorlamasına rağmen yapıştırıyor ortayı

bu maçtada çok kötü oynuyor bu arada, özellikle hücumda maçın ikinci yarısında yapabileceği bir çok basit aksiyonda, zamanı da varken hiç ediyor oluşacak atakları

para eden ve varane ile aynı performansı verecek adamı satıp muhtemelen bütün parayı neden bir daha satamayacağımız bir oyuncuya gömelim ki

davinson-nelsson b sınıf stoper bence, apo c sınıf. varane a sınıf herif. avrupa'da zaten apolu tandemlerden iyisine ihtiyacımız olduğu kesin, davinson-nelsson'dan biri satılırsa ligde bile çatlayana kadar değerlendiririm. pepe en posası çıkmış halde geldi ülkeye, beşiktaş'a rüyasında göremeyeceği avrupa maceraları yaşattı. maaşını ödeme zahmetine katlansalar belki para bile kazandırırdı. varane'ın tek sıkıntısı sakatlıkları, ondan emin olursak büyük fark da yaratır daha 31 yaşında bi herif olarak elden çıkmak istersek para da kazandırır. bu kadar üst kalibre heriflerin tek afallaması paraları 2 gün gecikince oluyor. onu yaparsak mağdur etmez diye düşünüyorum.

Aldılar yetkiyi haberler iyice duruldu yetkiye kadar bile şişirme haber yapmışlar bunlar kimseyi alamaz.

*hatalı demiyorum zaten, locko’yu övüyorum, doue bayağı zorlamasına rağmen yapıştırıyor ortayı

bu maçtada çok kötü oynuyor bu arada, özellikle hücumda maçın ikinci yarısında yapabileceği bir çok basit aksiyonda, zamanı da varken hiç ediyor oluşacak atakları
Maçı daha dün 90 dk izledim. Evet 2. yarı pas hataları yapıyor öyle ne kötü ne de iyi oynamış diyemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt