Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha sağ bekten daha önemli ve daha zor adam bulunan, seçeneklerin kısıtlı olduğu bir mevki.
O yüzden sağ bek mevkisi için tasarruflu davranıp, genç düşük maaşlı oyuncular üzerinde durmalı ve bütçenin önemli kısmını orta sahaya ayırmalıyız.

Terrieri veya o brezilyali wesleyi iyki almadı fb.maximin aynı bjknin texerira transferi gibi duruyor,araplarin yorumlar beni sasirtti.mourinho nasıl böyle bi risk aldı,herifi mecbur mu bıraktılar acaba?maximin sakat da sanırım,3 ayı bulur toparlamasi

2 orta saha gelecek diyorlardı mümkün olmadığı görüldü en azından Zaha, Ziyech, Tete’den ikisi gitmediği sürece 2.orta saha hayal.

İki tane adam alacaklar hala üçün beşin hesabını yapıyorlar.
Ben göreceğim iki oyuncu yeter diyenleri sezon içerisinde.

yeterli performansı gösteremeyen zahaya,kereme,mertense,teteye ilk hakaret edenler iki tane transfer yeter diyenler olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaya Temel: "Başakşehir, Leo Dubois için 2.3 M € teklif etti ama Galatasaray kabul etmedi. Başakşehir’in teklifini arttırması bekleniyor. Oyuncu yakında kamptan ayrılabilir."

Kaya Temel: "Emin Bayram'ın Belçika'daki oturum izni bitmiş, şu an onlar çözüldükten sonra ikinci kampta belki de yer almayacak ve Westerlo yolunu tutacak."

Bissaka,rabiot olsa şahane.oliveira ve tetenin gidişiyle 10 numara +okay yokuslu yeterli olurdu

Mucize sayılabilecek bir sezonu 3 kupa ile kapatınca Hamza kekosu da Dursun Özbek yönetimini böyle savunuyordu. Şampiyon kadromuz var cart curt... Gördü sonra 2 ay içinde kapının önüne koydular.

Okan hocayı hem çok sevip hem çok takdir eden biri olarak bu açıklamalarını maalesef hiç doğru bulmuyorum. Sen isteyeceksin kardeşim, karşında sadece ve sadece Florya'nın ekmeğini yemeye çalışan bir güruh var. Onlar o koltukta 1 dakika fazla oturmak için herkesi harcıyorlar. Erden sana örnek olmadı mı?

Bu tarz açıklamalara devam ederse işimiz yaş. Zaten tek tutunduğumuz dal şu an Okan hoca o da yakında elimizde kalacak gibi. Allah belasını versin böyle düzenin.

Kaya Temel: "Galatasaray yönetimine orta saha transferini sordum, ‘Belki ikinci kampa kalabilir’ dediler.

Guela Doue transferini de sordum, ‘1-2 gün içerisinde bitebilir, belki 3-4 gün de sürebilir’ dediler."
1-2 de bitebilir, 3-4 gün de sürebilir belki 5-6 olur bir de bakmışsın 7-8 olmuş hayat bu ... Nasıl habercilik bu :emrah:

1) Muslera
2) Davinson
3) Nelsson
4) Köhn
5) Torreira
6) Zaha
7) Ziyech
8) Mertens
9) Batshuayi
10) Icardi
11) Sağ Bek*
12) Orta Saha*

Tete
Oliveira
Yusuf
Cicaldau

14 yabancı dedikodusu gerçek olursa Dubois kalır. Ross ise kamp performansına göre yedekte tutulabilir. Uzun maratonda stoper rotasyonundaki darlığın dezavantajını dibine kadar hissettik geçen sezon. Orada niceliğe ihtiyacımız olabilir.

Kaya Temel: "Başakşehir, Leo Dubois için 2.3 M € teklif etti ama Galatasaray kabul etmedi. Başakşehir’in teklifini arttırması bekleniyor. Oyuncu yakında kamptan ayrılabilir."
Yalandır bu. 2.3 teklif edecekler ve biz satmayacağız inandırıcı değil. Başak'ın bu teklifi de inandırıcı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt