Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.012
- 36.525
- 3.798
Oynayabileceği bir takıma kiralanmalı.17-19 yaşındaki allt yapıdaki tüm oyuncular için geçerli bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1) Muslera
2) Davinson
3) Nelsson
4) Köhn
5) Torreira
6) Zaha
7) Ziyech
8) Mertens
9) Batshuayi
10) Icardi
11) Sağ Bek*
12) Orta Saha*
Tete
Oliveira
Yusuf
Cicaldau
14 yabancı dedikodusu gerçek olursa Dubois kalır. Ross ise kamp performansına göre yedekte tutulabilir. Uzun maratonda stoper rotasyonundaki darlığın dezavantajını dibine kadar hissettik geçen sezon. Orada niceliğe ihtiyacımız olabilir.
Terrieri veya o brezilyali wesleyi iyki almadı fb.maximin aynı bjknin texerira transferi gibi duruyor,araplarin yorumlar beni sasirtti.mourinho nasıl böyle bi risk aldı,herifi mecbur mu bıraktılar acaba?maximin sakat da sanırım,3 ayı bulur toparlamasi
Olmaz her sene 10 tane transfer yapmamız lazım. Zaha, Ziyech var şu anda belli ki istenilen teklif yok gitmiyorlar. Yani sağ bek ve orta saha dışında yetersiz denen hangi bölge var? Belli ki Zaha veya Ziyech ilerleyen dönemde giderse yabancı sınırında yer açılırsa 10 alınacak.bu isimler yerine daha kimi alalım
Emin gidecekmiş. Keşke gitmese çünkü altyapı kontenjanı da açıyor UEFA listesi için. Kaan ameliyat olursa ligin ilk 8 haftası falan olmayacak muhtemelen. Elde sadece 3 stoper kalıyor. Belki 4. stoper olarak tutmak istenir elde diye düşündüm. Ross gidip başka biri de gelebilir tabii ki ama oyuncuyu kampta bir görüp duruma göre ekstra bir maliyete girilmek istenmeyebilir 4. stoper için.14 yabancı olursa muhtemelen 10 numara alınır
ross gidecek demişti sanki hoca
metehan bile önünde galiba
6-7 gunKaya Temel: "Galatasaray yönetimine orta saha transferini sordum, ‘Belki ikinci kampa kalabilir’ dediler.
Guela Doue transferini de sordum, ‘1-2 gün içerisinde bitebilir, belki 3-4 gün de sürebilir’ dediler."
Yalnız bu ikisi modu yakalayıp sarsabilir bu sene ligi.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY