- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Başkan veronique hanımi adamıza davet edip orada bir akşam yemeği yemelikral şuan tatilde. araplar yapışmazsa 2. kampa katılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan veronique hanımi adamıza davet edip orada bir akşam yemeği yemelikral şuan tatilde. araplar yapışmazsa 2. kampa katılır
Sizin gibi muhabirlere ne diyelim ben elalem cop topcularina 50 falan diyor bizim salaklara bak
Başkan veronique hanımi adamıza davet edip orada bir akşam yemeği yemeli
8 numara bu sefer o maça yetişir Önümüzdeki ayın ilk haftasında geleceğini düşünüyorum 8 numaranın. Zaten 4 transfer yapılacak bence. Doue, Oğuz Aydın, yerli sol bek, 8 no bunların dışında gidenlere göre olacak gelen. Yerli sol bek olarak Yasin Özcan'ı bekliyorum ben hem sol stoper hem sol beki yedekleyecek.Genelde o tar transferleri 5-6 gün önce yapıyoruz listeye yazılıp yedek olarak başlıyor.
Sizin gibi muhabirlere ne diyelim ben elalem cop topcularina 50 falan diyor bizim salaklara bak
Veronique hanımda tam dursunu soyup soğana çevirecek tip var yav :dhatun başganı gördüğü an transfer yatar.
Mümkünse hiç görüşmesinler, fotosunu bile görmesin.