Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok be işte amk gazetesine benziyor kısaltması diye dedim. Çokta kaale alınacak bir herif değil ismi ile müsemma..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Doueyi alıp barışı satarsak yüzyılın mallığı olur, iki dinamik adamın olduğu sağ bölgeyi bozacak akıla sokar çıkarırım.

Bunlar taraftarı mal sanıyor barışı satmak için yol yapıyorlar o varoş kokularını 25km öteden alırız.
Barisi 40tan asagi satanin anasini laciverde boyariz furkanim

12 yabancı olacaksa Dubois hiçbir şekilde içerde kalamıyor malesef.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doueyi alıp barışı satarsak yüzyılın mallığı olur, iki dinamik adamın olduğu sağ bölgeyi bozacak akıla sokar çıkarırım.

Bunlar taraftarı mal sanıyor barışı satmak için yol yapıyorlar o varoş kokularını 25km öteden alırız.
Barışı 25 e satmak hainliktir.

Sağ şeridi boşaltın. 21 yaşında, 187 boyunda, Savunma gücü yüksek, Teknik kapasitesi iyi. 7.5 milyon euro bonservise yapılacak en mantıklı hamle oldu. Wan Bissaka elbette daha iyiydi ama bek oyuncusuna 15 bonservis çok fazla.
20240710_182855.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden Tİmur cezayı Tete ve menajerinin karşılayacağını sözleşmede böyle bir madde olduğunu söylemişti yanılmıyorsam.
Biliyorum da CAS takar mı ondan emin değilim.

Daha önceki Ukrayna örneklerinde sadece oyuncuya ceza kesmişlerse bir şey olmaz ama daha önce olmamış sanırım

Biliyorum da CAS takar mı ondan emin değilim.

Daha önceki Ukrayna örneklerinde sadece oyuncuya ceza kesmişlerse bir şey olmaz ama daha önce olmamış sanırım
Tottenham'ın aldığı Manor Solomon diye bir oyuncu vardı mesela ceza yemedi. Zaten sözleşmesinin bitimine 3-4 ay vardı yani savaş sebebi falanda düşünülse normalde ceza vermemesi verse de 1 milyonu geçmemesi lazım ama Uefa'nın işi de belli olmuyor. Sanırım bundan çıkacak karar sonrada CAS'a taşınabiliyor yoksa bir karar çıktıda bu CAS'mı? Sonuçta sözleşmede yazıyorsa Uefa bize verse bile cezayı o madde gereği oyuncu ödemesi gerekir Diarra'da mesela böyle bir şey vardı. Erden Timur hukukçuydu aynı zamanda ona güveneceğiz artık.

Barış Alper Yılmaz icin 35-40 milyon Euro gibi bonservis elde edersek ideal bir rakam bence çok da ucmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt