Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yerden Rabiot haberleri akıyor
Dursun başkan gece gece cüzdanı tekrar çıkarıp sallamaya başlamış.

Rabiot'a da burun kıvırmayalım geçen sene Ndombele oynuyordu Oliveira filan oynadı öyle ya da böyle zaten normal şartlarda düşmezdi biraz para sever olduğu için Fransa milli takımında banko 11 oynayan adamı getirmek bile büyük iştir.

Rabiot overrated abi bu çok net. Fiyat performans oyuncusu değil.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan daha alt seviye oyuncusu olan Hojbjerg icin senelik 5 milyon euro konusuldugu yerde Rabiot 7-8 ister ve verilir demek istedim. Rakiplerin verdigi maaslara bakinca (hele Besiktas'in yaptigi hic normal degil onune gelene 6 milyon euro veriyor) bizim de bundan daha ucuza daha iyi bir orta saha alma imkanimiz %1 falan anca diyorum.
O konuda haklısın ama gerçekten gereksiz iş olur bizim için. Bizim artık genç isimlere yönelmemiz lazım tamamen. Kadromuzda zaten yıldızlar var. Bizim isimler değişebilir örnek olarak veriyorum Doue gibi bonservis versekte maaşı 1.5'u geçmeyecek adamlar yada daha garanti isim desek Manu Kone gibi 12 civarı maaşa gelecek adamları almamız lazım. Kadromuzda zaten yıldız çok var.

Evet muhasebe sevmeyen gs liler zaha için ne diyor acaba. Elbette kulübün muhasebesini düşüneceğiz.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla renktaş ben kerem demirbayı yada berkanı yada 20 yaşında ya tutarsa transferinden ziyade rabiot gibi dünyanın 2 numaralı milli takımının banko oyuncusunu görmek istiyorum orta sahada.

1720646432157.webp
+
1720646483104.webp

=

SAHİBİNDEN SATILIK

1720646746712.webp

Hojbjerg'in bonservisli hali de aşağı yukarı aynı paraya geliyor buradaki sıkıntı Torreira 3 alırken yanındaki 8-9 alacak arıza çıkmaması mümkün değil.

Bu orta sahasızlıkta Rabiot'a burun kıvrılmaz ama tutmazsa giren şey çok büyük olacak.

Yeminle stkım sıyrıldı maliyetten muhasebeden zarttan zurttan, Rabiot bu ya boru mu, 2-3 milyona mı gelcek, açlıktan nefesi kokan tinerciler pazar olarak Rabiotun 2 tık aşşağısı bi adama daha fazla para veriyo burda küfür kıyamet onlar alıyo biz alamıyoz cümlelleri, biz daha iyiyisini daha uyguna alınca maliyet hesabı, şı divandaki küçük beyinli çapsız moranlar gibi düşünmeyin aga,

Yemişim maliyetini yetti bitti artık helsin kaliteli adam başlarım parasına. İcardiye dünya verdik dedik 3 mislini bize geri kazandırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt