- 12 Haziran 2015
- 36.112
- 31.794
- 2.693
Rabiot için oyun tarzını değiştirirsin ya benceBu arada şahsi düşüncemdir oyun tarzımıza gram uygun değil rabiot
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiot için oyun tarzını değiştirirsin ya benceBu arada şahsi düşüncemdir oyun tarzımıza gram uygun değil rabiot
O konuda haklısın ama gerçekten gereksiz iş olur bizim için. Bizim artık genç isimlere yönelmemiz lazım tamamen. Kadromuzda zaten yıldızlar var. Bizim isimler değişebilir örnek olarak veriyorum Doue gibi bonservis versekte maaşı 1.5'u geçmeyecek adamlar yada daha garanti isim desek Manu Kone gibi 12 civarı maaşa gelecek adamları almamız lazım. Kadromuzda zaten yıldız çok var.Bundan daha alt seviye oyuncusu olan Hojbjerg icin senelik 5 milyon euro konusuldugu yerde Rabiot 7-8 ister ve verilir demek istedim. Rakiplerin verdigi maaslara bakinca (hele Besiktas'in yaptigi hic normal degil onune gelene 6 milyon euro veriyor) bizim de bundan daha ucuza daha iyi bir orta saha alma imkanimiz %1 falan anca diyorum.
valla renktaş ben kerem demirbayı yada berkanı yada 20 yaşında ya tutarsa transferinden ziyade rabiot gibi dünyanın 2 numaralı milli takımının banko oyuncusunu görmek istiyorum orta sahada.Evet muhasebe sevmeyen gs liler zaha için ne diyor acaba. Elbette kulübün muhasebesini düşüneceğiz.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kulüp batmazsa keyif alırız 3-5 sene. Üstüne bir de İlkay çekebilmek ah ahCenk Ergün varken boştaki Rabiot'a para dayacağımızı bilenler bilir öyle bir sözleşme yapacağız ki kol gibi olacak.
Değiştiremezsin bence kanka çğnkü okan hoca bu işte takıntılı biri. Daha bugün batshuayiyi 2lide kullanmak için aldık dediRabiot için oyun tarzını değiştirirsin ya bence
Okan hoca söylemişti"Başkanımız en doğru oyuncuyu gidin alın diyor"

Fransa milli takiminin banko oynayan orta sahasına overrated diyecek neler yaşadın çok merak ediyorumRabiot overrated abi bu çok net. Fiyat performans oyuncusu değil.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rabiot geliyor @Keramettin TANRIVERDİ