Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birazdan Fab ya da Di Marzio’dan Rabyo haberi gelir gibi hissediyorum ama içinde biz olur muyuz bilmem

juve hiç izlemediğim için bir şey diyemiyorum

adamı takip etmiş bilen biri basit artı/eksi dizebilr mi ?

ispanya maçındaki adamı ben beğenmedim mesela

rabiot mu?

682A4BBF-6CA0-4415-85C9-FEEDDAE28EBA.webp

Bizim medyada böyle patlar işte özellikle haluklar hani len orta saha şimdilik gündemde yoktı diyoruz bu adamlara itimat etmeyin

rabiot ile 8 9 10 milyona anlaşıldığı bilgisi nereden?

neden 5 değil mesela

Rabiot’a 10m euro maas ve 3 yillik sozlesme verecegime Brezilya’dan genc bir 8 numara alirim daha iyi.
Ordan sana anca tete gibiler kalıyor, bi tık üstleri 35+ ya transfer oluyor. Potansiyel adam buraya gelmiyor, 50 yılda bir anca denk geliyor. Buraya olmuş oyuncu geliyor

Orası kesin maaşı bir tık düşürmek lazım.
ya kariyerinde 90 küsür gol atan santrafor bile febeden 8 milyon euro istemiş.Bu sene transfer piyası çok uçuk ayrıca piyasası olan fransız bir topçuyu buraya 3 30 paraya getiremeyiz ama ben hala buna inanmıyorum.Bizim yönetin fransız milli takımının banko oyuncusunu alamaz bence

Rabiot bonservisli olsa juveye 15 verip rabiota yıllık 5 verip 3 sene alsak herkes sevinçten havaya uçar

Free olduğu için imza parasıyla beraber yıllık 10 versek 3 sene alsak herkes istifa der

Aynı para
Farklı tepki

Fransa milli takiminin banko oynayan orta sahasına overrated diyecek neler yaşadın çok merak ediyorum
Kötü oyuncu demedim ki ben iyi oyuncu bizim seviyelere göre ama bi olayı yok adamın. Paredes ten ne artısı var. Td oyuncusu deschamps tutuyor top tier bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca kulübün sırtına mali yük olacak oyuncu istemiyorum ben aga.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rabiot ile 8 9 10 milyona anlaşıldığı bilgisi nereden?

neden 5 değil mesela
Şöyle olacaktır geçen sene Icardi ve Zaha'da olduğu gibi dışarıdan sponsorlukla bir kısmı karşılanır 5 m euro maaş açıklanır ama dışarıdan da +3 m euro maaş desteği verilir ayrıca imza parasının yarısı karşılanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt