- 17 Ağustos 2009
- 44.159
- 33.269
- 3.448
Rabiot ile ilgili yazılan garip yorumları okurken hayretler içerisinde kalmaktayım. Büyük ihtimal Manu veya Bayern'e gidecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bence herkes haluklardan isim bekliyor yayını izliyor. Oradan çıkabilecek isme odaklanmışken bu haberleri görmüyorlardır...Dış basın rabiot yazıyor bizim muhabirler şuan osura osura uyuyor
first lady Özbek ne der o işe.Rabiotun anasini Dursunla bir masada hayal edemiyorum
faceapp yapsana ikisini kuzenRabiotun anasini Dursunla bir masada hayal edemiyorum
Ordan sana anca tete gibiler kalıyor, bi tık üstleri 35+ ya transfer oluyor. Potansiyel adam buraya gelmiyor, 50 yılda bir anca denk geliyor. Buraya olmuş oyuncu geliyorRabiot’a 10m euro maas ve 3 yillik sozlesme verecegime Brezilya’dan genc bir 8 numara alirim daha iyi.
ya kariyerinde 90 küsür gol atan santrafor bile febeden 8 milyon euro istemiş.Bu sene transfer piyası çok uçuk ayrıca piyasası olan fransız bir topçuyu buraya 3 30 paraya getiremeyiz ama ben hala buna inanmıyorum.Bizim yönetin fransız milli takımının banko oyuncusunu alamaz benceOrası kesin maaşı bir tık düşürmek lazım.
Kötü oyuncu demedim ki ben iyi oyuncu bizim seviyelere göre ama bi olayı yok adamın. Paredes ten ne artısı var. Td oyuncusu deschamps tutuyor top tier bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca kulübün sırtına mali yük olacak oyuncu istemiyorum ben aga.Fransa milli takiminin banko oynayan orta sahasına overrated diyecek neler yaşadın çok merak ediyorum
Şöyle olacaktır geçen sene Icardi ve Zaha'da olduğu gibi dışarıdan sponsorlukla bir kısmı karşılanır 5 m euro maaş açıklanır ama dışarıdan da +3 m euro maaş desteği verilir ayrıca imza parasının yarısı karşılanır.rabiot ile 8 9 10 milyona anlaşıldığı bilgisi nereden?
neden 5 değil mesela