Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiotun babasi yok mu ya
97107188_884424955407279_2444910502615187456_n.jpg

2007'de bir kazada felçli kalıp, 2019'da ölmüş..

Just two weeks after the loss of his maternal grandmother, Adrien Rabiot suffered in the last hours the death of his father, Michel Provost, who had been suffering from a neurological disease for 12 years. The PSG midfielder , 23, is going through a difficult time personally and professionally, since he is not part of the team dynamics after not renewing his contract and negotiating with other clubs, including FC Barcelona. Le Parisien advanced that Rabiot's family confirmed the death of the footballer's father. At the moment, the Barça club is waiting for a response to the signing proposal it made to the player's mother, Veronique .

Ayrıca Rabiot, Emilliano Sala'nın uçağı düştüğünde arama çalışmalarına 25.000€ bağışlamış o dönem..

Son düzenleme:
Ben Barisi seviyorum ve kalirsada desteklerim.Ama burda bazi arkadaslar var 35veya 40in altinda gitmemeli diyor.Ve buna eminimki kotu 3 veya 5 macindan sonra guresci ,kotu car curt gibi kotu elestiri yapacak ilk kendileri.Kerem gibi bi degeri bile yerin dibine sokuyoz O yuzden degerini bulan her futbolcu gidebilir.hem genc futbolcu istiyorsunuz iyi performans verip para kazandiracak kivama gelincede yok satilmasin cart curt.

simdi iki ekibin ortası 30 a gitti misal

yüzde 20 kecioren desek 6 milyon uctu

yarisi bankalar birliği zimbirtisi desek 10-12 de oyle gitti

simdi sual su; elde kalacak 10-12 milyon gibi meblaga boylesine caki gibi topcudan mahrum kalmaga deger mi?
Bb yarisini aliyor da borctan dusuyormu bu? Hala cözemedim bb olayini

Bu yönetimin beceresini düşünürsek akşam hazırlık maçında Dubois performansı sonrası bir anda transfer rafa kalktı haberleri düşebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt