Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.167
- 20.339
- 2.973
Evet doğru, hatta o dönemin gazete haberlerine bile manşet olmuş bu durum.Yok ben karıştırdım galiba , Bjkden başka kimseye gitmem demiş adanademrde oynarken o aklımda kalmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet doğru, hatta o dönemin gazete haberlerine bile manşet olmuş bu durum.Yok ben karıştırdım galiba , Bjkden başka kimseye gitmem demiş adanademrde oynarken o aklımda kalmış.
Rabiotun babasi yok mu ya
Mekani cennet olsun
Bb yarisini aliyor da borctan dusuyormu bu? Hala cözemedim bb olayinisimdi iki ekibin ortası 30 a gitti misal
yüzde 20 kecioren desek 6 milyon uctu
yarisi bankalar birliği zimbirtisi desek 10-12 de oyle gitti
simdi sual su; elde kalacak 10-12 milyon gibi meblaga boylesine caki gibi topcudan mahrum kalmaga deger mi?
süşüyo tabi niye alsın parayı yoksaBb yarisini aliyor da borctan dusuyormu bu? Hala cözemedim bb olayini
Düşüyor tabi.Bb yarisini aliyor da borctan dusuyormu bu? Hala cözemedim bb olayini
Fenerli ama ft ikna etmisAnkara'dan yakın arkadaşı söyledi. Sonra başka bir arkadaşına daha sordum teyit ettim. Liverpool yalan ama isteyeni çokmuş dedi. Ailecek fenerlilermiş FT arayınca ikna olmuş GS ye gelmek için.
süşüyo tabi niye alsın parayı yoksa
Düşüyor tabi.
reis keremin arkadaşını tanıyormusun gidecek mi bi sorsanAnkara'dan yakın arkadaşı söyledi. Sonra başka bir arkadaşına daha sordum teyit ettim. Liverpool yalan ama isteyeni çokmuş dedi. Ailecek fenerlilermiş FT arayınca ikna olmuş GS ye gelmek için.
70 m dolar lazım diyorlar işteIyi ozaman boeyden de dustu. Kac kaldi bbden cikmak için? Bu salaklar çikamayacak yoksa, bari oyuncu satiṣlari yaparak çikalim
Kendine saplanacak bir yöntem belirle o şekilde saplıcam.