Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın.Ama bizde hangi yıl sancısız doğum oldu::)Söylermisin ben hiç hatırlamıyorum ki son yıllarda böyle birşey.
Ligte kolay kolay kaybetmeyiz merak etme. Omurga sağlam olduğu sürece benim hiç çekincem yok Türkiye Ligine dair. Ama dilimizde tüy bitti sağlam 2-8-10 olmazsa olmaz.Normal şartlarda şimdiye çoktan bitmeliydi.
Hoca da bu kadarını dese kafi zaten yok hoca objektif olacak, onu koruyacak bunu koruyacak. Seni kim koruyacak yarın? Ben taraftar olarak ve haklı olarak derim ki o zaman da lazımdı ve sen hoş gördün yapılanları bugünün sorumlularından biri sensin. Transferden sorumlu adam o bizim olsa, şunu alsak keşke diye boş yaparken üstelik bunu savunuyorsun ama onlar ilk tekmeyi sana atacak ve sen de onları alkisliyorsun hala bu hem kulübe hem kendine ihanet buna o adamlardan çok sinir oluyorum.

Dubua

31mac 1g 7 asist

Fena sezob gecirmemis baṣak da. Sag bek sorununu kendi sözleṣmeli topcumuzla halletik çok ṣüçür

Servet Yardımcı hariç sokaktan geçen biri olsa bile kabul ederdim bunun kadar fanatik gözü dönmüş tüm kuralları fenere göre ayarlayacak holigan tipli birinin futbolda işi yok.

Bunlar çıkarları uğruna Servet'i destekliyordu bu yüzden bunlara net olarak İbrahim Hacıosmanoğlu müstehak gelsin de içlerinden geçsin.

Servet de adaylıktan çekildi, önümüzdeki bir engel daha ortadan kalktı.
Haydi Dursun artık sen de gerekli transferleri yap, hayırlısıyla 5. yıldızı takalım.

Hacıosmanoğlu beyin yanındayız

Büyükekşi dönemi fenerin en çok kollandığı dönem, yeter lan
fb'ye ve ali'ye bu kadar zıt bir kutupun tff başkanı olması fikri çok ütopik geliyor bana yahu. sanki beklediğimizin tam tersi, objektivite ayağına fb ekstra kollanır gibi.

Hoca da bu kadarını dese kafi zaten yok hoca objektif olacak, onu koruyacak bunu koruyacak. Seni kim koruyacak yarın? Ben taraftar olarak ve haklı olarak derim ki o zaman da lazımdı ve sen hoş gördün yapılanları bugünün sorumlularından biri sensin. Transferden sorumlu adam o bizim olsa, şunu alsak keşke diye boş yaparken üstelik bunu savunuyorsun ama onlar ilk tekmeyi sana atacak ve sen de onları alkisliyorsun hala bu hem kulübe hem kendine ihanet buna o adamlardan çok sinir oluyorum.
Kesinlikle katılıyorum ama ağzınla kuş tutsan ,ismin okan Burukta olsa Mourinho da olsa Fatih Terimde olsa kaybettiğinde yok hükmündesin bu alemde.Birbirimizi kandırmayalım Okan hocam kaybettiğinde " Umarım asla böyle birşey olmazda" yok hükmündedir.Açık ve net.

Servet hangi pazarlığın karşılığı çekildi acaba bence bu kadar iyimser bakmak tabloya Türkiye'de iyi değil belki de bazı sözler aldı.

Valla eger 8 icin super bi isim, 2 icin de en azindan gelecek vaadeden Hocanin istedigi tipte bir oyuncu getiremezlerse, basari halinde dahi tepelerine binmeliyiz.

Yok oyle Erden Timur’un, Okan Buruk’un basarilari uzerinden prim yapmak.

Daha Federasyon ve Florya konulari var, Servet Yardimci denen it secilemez! Florya’da %60-65’den asagi anlasma yapilamaz!

Gozumiz ustunuzde yumrugumuz tepenizde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt