- 5 Eylül 2014
- 84.578
- 70.377
- 4.513
Hacıosmanoğlu beyin yanındayız
Büyükekşi dönemi fenerin en çok kollandığı dönem, yeter lan
Bilgiliyim tecrübeliyimoyum Hacıosman beye
Ben bu saatten sonra ders almam
Ders veririm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacıosmanoğlu beyin yanındayız
Bilgiliyim tecrübeliyimoyum Hacıosman beye
Bravo ama seni ilk gördüğüm yerde çok pis pataklıcamBilgiliyim tecrübeliyim
Ben bu saatten sonra ders almam
Ders veririm
Hoca da bu kadarını dese kafi zaten yok hoca objektif olacak, onu koruyacak bunu koruyacak. Seni kim koruyacak yarın? Ben taraftar olarak ve haklı olarak derim ki o zaman da lazımdı ve sen hoş gördün yapılanları bugünün sorumlularından biri sensin. Transferden sorumlu adam o bizim olsa, şunu alsak keşke diye boş yaparken üstelik bunu savunuyorsun ama onlar ilk tekmeyi sana atacak ve sen de onları alkisliyorsun hala bu hem kulübe hem kendine ihanet buna o adamlardan çok sinir oluyorum.Haklısın.Ama bizde hangi yıl sancısız doğum oldu:Söylermisin ben hiç hatırlamıyorum ki son yıllarda böyle birşey.
Ligte kolay kolay kaybetmeyiz merak etme. Omurga sağlam olduğu sürece benim hiç çekincem yok Türkiye Ligine dair. Ama dilimizde tüy bitti sağlam 2-8-10 olmazsa olmaz.Normal şartlarda şimdiye çoktan bitmeliydi.
Büyükekşi fener ne isterse onu yaptı cidden.Hacıosmanoğlu beyin yanındayız
Buna rağmen Büyükekşiye demediklerini koymadılar yaa.Vallahi bencede en iyisi Hacıosmanoğlu.Hizaya sokar.Hacıosmanoğlu beyin yanındayız
Mümkünati yokHacıosmanoğlu beyin yanındayız
O da AKPliMümkünati yok![]()
başkan vekili mecnun diye gördüm onun daHacıosmanoğlu beyin yanındayız
fb'ye ve ali'ye bu kadar zıt bir kutupun tff başkanı olması fikri çok ütopik geliyor bana yahu. sanki beklediğimizin tam tersi, objektivite ayağına fb ekstra kollanır gibi.Hacıosmanoğlu beyin yanındayız
Kesinlikle katılıyorum ama ağzınla kuş tutsan ,ismin okan Burukta olsa Mourinho da olsa Fatih Terimde olsa kaybettiğinde yok hükmündesin bu alemde.Birbirimizi kandırmayalım Okan hocam kaybettiğinde " Umarım asla böyle birşey olmazda" yok hükmündedir.Açık ve net.Hoca da bu kadarını dese kafi zaten yok hoca objektif olacak, onu koruyacak bunu koruyacak. Seni kim koruyacak yarın? Ben taraftar olarak ve haklı olarak derim ki o zaman da lazımdı ve sen hoş gördün yapılanları bugünün sorumlularından biri sensin. Transferden sorumlu adam o bizim olsa, şunu alsak keşke diye boş yaparken üstelik bunu savunuyorsun ama onlar ilk tekmeyi sana atacak ve sen de onları alkisliyorsun hala bu hem kulübe hem kendine ihanet buna o adamlardan çok sinir oluyorum.
Bıyığı yok amaO da AKPli
Pazarlık değil kafasının üstüne basıp kuma gömdüler.Servet hangi pazarlığın karşılığı çekildi acaba bence bu kadar iyimser bakmak tabloya Türkiye'de iyi değil belki de bazı sözler aldı.