Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakup Çınar: ''Doue ile evet görüşülüyor ama bitmiş bir durum yok. Asıl hedef Wan-Bissaka. Doue'den daha önde şuan. Doue'de de pazarlıklar arka planda devam ediyor.

İlk kampa sağ bek yetişmez ama 2. yurtdışı kampına hem 2 hem de 8 numara yetişecek.'' (Yeni Açık)
yakup denen negatif akımın önde gelen temsilcisinin böyle konuşması ne hayra ne belaya yorumlarınır.

benim korkum transfer yapamaları değil elimizdeki iyi oyuncuların bir anda satılması. transfer yapamamalarından daha korkunç.

dursun son gün meloyu satıp bilal kısa, gomisi satıp eren derdiyok ile sezona başlatmış adam.
Kesinlikle katılıyorum ama sanki gomis işi mustafa cengiz döneminde olmuştu.

Yakup Çınar: ''Doue ile evet görüşülüyor ama bitmiş bir durum yok. Asıl hedef Wan-Bissaka. Doue'den daha önde şuan. Doue'de de pazarlıklar arka planda devam ediyor.

İlk kampa sağ bek yetişmez ama 2. yurtdışı kampına hem 2 hem de 8 numara yetişecek.'' (Yeni Açık)
Hohahaha muhabirlere bak yav müthiş.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

işimiz yıldızlara merküre venüse hatta plutona kaldı Sergen Zerene hiç bu kadar ihtiyaç duyulmamıştı

Ulan ciddi cidddi sezonu orta sahada Kerem Demirbay ve sağ bek Dubois ile açacağız

akturk genelde iyi basliyor ve sezon ortasinda gol yada assisti double yapiyor zaten bence bos yapiyorsunuz

iyi gecirdigi sezonda double double yapma ihtimali en fazla oyuncumuz
Aktürk bence Barıştan bile daha yetenekli bir futbolcu ona lafım yok ama ilk hatasında direk demoralize oluyor ve oyundan düşüyor.En büyük sıkıntısı bu ve bunu aşamıyor

hayırrr

en çok fbye ve bjkye yarar hayırrr
Boey satışı, Barış ve diğerleri gibi oyuncularımızla Avrupa'nın dikkatini çekerken, 21 yaşaltı bol yabancı oyuncu denesek kulübün menfaatine olur rnkts , bu güçlü kadroda kendini geliştirecek çokça oyuncu bulunurdu
fbjk bı bok yapamaz

erden babayı yollarken ; sınırsız bütçemiz var hocamız kimi isterse alacağız

euro2024 öncesi ; ortasaha ve ve sağ bek kampa yetişecek

euro2024 zamanı ; sağ bek 1.kampa gelecek, şampiyonada olan ortasahalarla görüşme halindeyiz, ortasaha 2.kampa sarkabilir

euro2024le işimiz kalmadı ; taraftar sabırlı olsun hiç ismi çıkmamış bir ortasaha gelecek

daha sonra; öyle bir ortasaha ile görüşülüyor ki alınır alınmaz bilemem ama taraftar sabırlı olsun

son olarak ; sağ bek ve ortasaha 2. kampa kalabilir

buradan da anlaşılacağı üzere transferlerin hepsi ağustos 15ine kadar sarkar

fenerli kuşlar çok ümitsiz. Hemen bi kolej havası ve farklı galibiyetler gelmesi lazım ilk haftalarda onların adına yoksa bizim şampiyonluk zorlaşır

Son düzenleme:
Yangin yapilma sebebini anliyorum ama bence biraz fazla yangin yapiliyor. Torreira gelirken de kimsenin umidi kalmamisti baslarda hatta Grillitch mi ne oyle bi adam icin kapida yatiyorduk sonra pat diye Torrerira indirdiler. Acele edip baska bir adami almaktansa dogru ismin ikna olmasi beklendi, bu isler biraz da sans.

Doue olayinda da benzer bir sey bekliyorum. Bence kendisi bizim ayarimizda degil, olursa ancak yedek olur. Bize uyacak isim Bissaka, o yuzden uzun sure sessizlik sonrasi Bissaka alinmasini tercih ederim. Kampa yetisip yetismemesinde de problem yok eger oyuncu kendi klubunde kampa gitmisse.

Yangin yapilma sebebini anliyorum ama bence biraz fazla yangin yapiliyor. Torreira gelirken de kimsenin umidi kalmamisti baslarda hatta Grillitch mi ne oyle bi adam icin kapida yatiyorduk sonra pat diye Torrerira indirdiler. Acele edip baska bir adami almaktansa dogru ismin ikna olmasi beklendi, bu isler biraz da sans.

Doue olayinda da benzer bir sey bekliyorum. Bence kendisi bizim ayarimizda degil, olursa ancak yedek olur. Bize uyacak isim Bissaka, o yuzden uzun sure sessizlik sonrasi Bissaka alinmasini tercih ederim. Kampa yetisip yetismemesinde de problem yok eger oyuncu kendi klubunde kampa gitmisse.
Hocam yem atıyorlar ortaya doue falan yem isim bisaakka ve tominay için bastırıyoruz bence en çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt