Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'ye gelen yabancıların çoğu menajer önerisi yav. Tüm kulüplere öneriyorlar. Zaha, Ziyech, Dzeko, Tadic, Rashica, Tete, Onuachu vs aklıma ilk gelen bunlar hepsi menajer önerisi.
Ndombele, Vecino bunları saymıyorum bile

Zaha işi biraz ayrı o konuda bizi fb ile direkt karşı karşıya getirmek istediler ama temiz hallettik
Koç kendi açıkladı ocaktan beri görüştüklerini, biz tam 10 günde bitirmişiz. Sanmıyorum reis zira adam en kötü Palacela uzatırdı mevzu para olsa.

Bu arada Zaha beklentimizin çok altında saha içi performans verdi ki ben çok ümitliydim hala nasıl tokatlayamadığına şaşırıyorum bekleri.

Lakin Ziyech’in Fener dışında kötü maçı yok, neredeyse oynadığı her maç fark yarattı mesela şu kalitede bir adamı şu an almak istesek 20 m euro falan ödememiz gerekir yani fizik kalitesi yüksek versiyonunu.

Bu tip adamlar az da olsa olmalı, ne sadece Barış, Torreira ile olur ne de Ziyech gibilerle.
Ziyech çok değişik bir topçu ya millet yıllarca Ghezal yaladı bu ülkede Ziyech çok çok daha farklı bir seviye bence kamp yemiş halini çok merak ediyorum.

Zaha konusunda halen kararsızım cünkü CPR döneminde çok farklı bir rolde oynadı. Bizde o alanları bulamayınca bütün oyununu değiştirmek zorunda kaldı. Alişir insallah ama bizdeki kalite bariz kimsede yok ligimizde

Geçen sene de milleti 3 ay Paredes, Verratti, Partey vs oyaladılar. Bir ara Goretzka yazanlar bile vardı hâlâ anlam veremiyorum.

Geçen senede iletişim sıkıntılıydı bu sene de aynı. Şimdi de olmayacak iş Rabiot için millet hayal kuruyor

abi koca bir yil yapilacak en onemli is orta saha ve sag bek bulmakti. en onemli mevzuyu en sona birakiyoruz hep.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11'e 8 ve sağ bek yeter. Yedeğe 1 forvet (eğer 4-4-2 oynayacaksak 2 forvet), 1 sol bek, 1 defansif orta saha (Torreira'nın yedeği). Kimseyi satmazsak bunlar yeter.

Ha bana kalırsa sağ bekle orta sahayı bir an önce çözüp kadroda boşaltmaya başlamak lazım. Turnuvadan sonra hareketlilik bir başlasın Ağustos gibi 3 büyüklere menajer önerisi yağacaktır. İyi topçu sekme ihtimali var

Ziyech çok değişik bir topçu ya millet yıllarca Ghezal yaladı bu ülkede Ziyech çok çok daha farklı bir seviye bence kamp yemiş halini çok merak ediyorum.

Zaha konusunda halen kararsızım cünkü CPR döneminde çok farklı bir rolde oynadı. Bizde o alanları bulamayınca bütün oyununu değiştirmek zorunda kaldı. Alişir insallah ama bizdeki kalite bariz kimsede yok ligimizde
ziyech bildiğin charizard yaw.

yeter ki aidiyet hissetsin ve fiziksel olarak diri olsun, özellikle tr liginde çoğu maçta skor katkısı yapması çok büyük ihtimal.

Bu arada limit konusunu da özet geçeyim. Geçen sene total gelirimiz 220 m euro bandındaydı, bize 100 m euro civarı limit verdiler, bonservis, maaş bunun içinde ama maaşın bir bölümünü o kalan 120 m euro üzerinden imaj hakkı olarak verebiliyorsun, bu şekilde limitinden düşmüyor.

Bonservisli alamazdık, free alabilirdik denilme sebebi buydu.

Zaha’nın sadece 4 m eurosu limitte gösterildi mesela, bunun gibi.

Bu arada limit konusunu da özet geçeyim. Geçen sene total gelirimiz 220 m euro bandındaydı, bize 100 m euro civarı limit verdiler, bonservis, maaş bunun içinde ama maaşın bir bölümünü o kalan 120 m euro üzerinden imaj hakkı olarak verebiliyorsun, bu şekilde limitinden düşmüyor.

Bonservisli alamazdık, free alabilirdik denilme sebebi buydu.

Zaha’nın sadece 4 m eurosu limitte gösterildi mesela, bunun gibi.
Admirim Bu sene doldurup boşaltacak mıyız yaz akşamları bira içip sacmalamayi özledim gelecek iki hafta baya boş vaktim olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt