Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca angelino kendi istedi.Sonra herif patladı,Zaniolo kend istedi kafadan sıkıntılı çıktı.Transfer hocaya bırakılmaz çoğu hoca güncel oyuncuları takip etmiyor.Scout ve performans sorumlusunun analizine göre transfer yapacaksın.Angelino 3-5-2 hücumcu kanat ve defansı kötü olduğu cümle alem biliyordu.Köhnde hücumcu kanat ve defansıda iyi değil gördüğümüz kadarıyla yine aynı hata yapıldı.Neye göre yapılıyor bu transferler?Bence kim geliyorsa menejer transferi birçok transfer.
Ben Zaniolo'yu çok istediğini düşünmüyorum işte. Laf aralarında hep memnuniyetsizliğini gördüm. Zaten çok istediği biri olsa Rashica'yı kesip onu oynatırdı ve sezon sonu Rashica'nın alınmasını istemezdi.

Ciddi ciddi febe forvet bulma konusunda çok zorlanacak Füllkrug istiyorlardı Guirassy BVB işi yatınca BVB Füllkrug tutma kararı aldı Deniz Ündav Stuttgart işi de devam ediyor o arap çocuğu da alamadılar ve Arap pazari siki çalışıyor
Patrick Schick iddiam tutacak mı bakalım? Haller-Onuachu-Schick üçlüsünden birisi olursa şaşırmam

Ciddi ciddi febe forvet bulma konusunda çok zorlanacak Füllkrug istiyorlardı Guirassy BVB işi yatınca BVB Füllkrug tutma kararı aldı Deniz Ündav Stuttgart işi de devam ediyor o arap çocuğu da alamadılar ve Arap pazari siki çalışıyor
Bunlar muriqi ya da weghorst getirir bu gidişle

Okan Buruk'un daha çok istediği adamlar Angelino, Sergio, Mitçö tipi adamlar gibime geliyor. Zaniolo'yu istememiştir demiyorum ama Erden Timur'un önerdiği bir isim diye düşünüyorum. Zaten bu sezon sonunda katıldığı programların birinde Okan Zaniolo için "Baskılara katılmıyor" dedi laf arasında. Ziyech de Erden'in önerdiği bir isim bence.
%100 kim önerdi, ettiyi bilmiyorum kimseyi ne savunurum ne de eleştiririm o konuda ama Okan Hocanın istemediği birini almasına ihtimal vermiyorum, zaten en büyük destekçisiydi.

Orta saha mevzusu gibi konular crucial hata olduğu için oradaki yanlışa zaten laf etmiyorum ama Zaha ve Ziyech gibi transferleri ben eleştirmem, 14 yabancılı düzende en azından. Mesela geçen seneki kiralık satışlar eleştiriye açık ki bunu da Boey ve Bakambu ile kırdı sonraki aşamada, satış için piyasada bir yer edinmek gerekiyor olabilir belki ama yine de başarısızlık yani kira ve opsiyon sözleşmeleri.

Bir de Erden’i gidip de iyi oyuncular aldı diye savunmam işi bu değil zaten bu mevzularda savunduğumuz nokta ikna edebilmesi. Gelen bir çok oyuncu gelmez denilen adamlardı ve bence iyi maliyetlere geldiler. Üstüne adam transfer öncesi gitti harcayacağı para kadar sponsor buldu, ben bunu geçmişte yapan pek görmedim demeyeceğim, hiç görmedim.

Geçen sene bonservissiz oyuncu alabiliyoduk

O yüzden erden scout birimine free kanat listesi yapın demiştir (tete,zaha+3-5 isim listelenmiştir)

Okanda aralarından tete ve zahayı seçmiştir

Erden ikna etmiştir,dursun onaylamıştır

Burda oyuncuyu kim önermiş oluyo garip bi durum var

%100 kim önerdi, ettiyi bilmiyorum kimseyi ne savunurum ne de eleştiririm o konuda ama Okan Hocanın istemediği birini almasına ihtimal vermiyorum, zaten en büyük destekçisiydi.

Orta saha mevzusu gibi konular crucial hata olduğu için oradaki yanlışa zaten laf etmiyorum ama Zaha ve Ziyech gibi transferleri ben eleştirmem, 14 yabancılı düzende en azından. Mesela geçen seneki kiralık satışlar eleştiriye açık ki bunu da Boey ve Bakambu ile kırdı sonraki aşamada, satış için piyasada bir yer edinmek gerekiyor olabilir belki ama yine de başarısızlık yani kira ve opsiyon sözleşmeleri.

Bir de Erden’i gidip de iyi oyuncular aldı diye savunmam işi bu değil zaten bu mevzularda savunduğumuz nokta ikna edebilmesi. Gelen bir çok oyuncu gelmez denilen adamlardı ve bence iyi maliyetlere geldiler. Üstüne adam transfer öncesi gitti harcayacağı para kadar sponsor buldu, ben bunu geçmişte yapan pek görmedim demeyeceğim, hiç görmedim.
+1.Cenk ergün bey.Yıllardır transfer işi yapmasına rağmen bir oyuncuyu sadece ederinin 2x3x katını vererek getirebiliyordu.Herhangi bir ikna kabiliyeti yok mesela.

O yüzden erden scout birimine free kanat listesi yapın demiştir (tete,zaha+3-5 isim listelenmiştir)

listeye filtre atıp, fotoşop yapmışlar diyebilir miyiz?

Gecen sene bonservisi elinde daha fazla oyuncu vardi ve iclerinden transfer yapabildik. Bu sene yabanci siniri ve eksik mevkilere bakarsak imkansiz diyebilecegimiz Rabiot disinda alinabilecek biri yok. Batshuayi geldi zaten.

Türkiye'ye gelen yabancıların çoğu menajer önerisi yav. Tüm kulüplere öneriyorlar. Zaha, Ziyech, Dzeko, Tadic, Rashica, Tete, Onuachu vs aklıma ilk gelen bunlar hepsi menajer önerisi.
Ndombele, Vecino bunları saymıyorum bile

Zaha işi biraz ayrı o konuda bizi fb ile direkt karşı karşıya getirmek istediler ama temiz hallettik

Bu arada Zaha beklentimizin çok altında saha içi performans verdi ki ben çok ümitliydim hala nasıl tokatlayamadığına şaşırıyorum bekleri.

Lakin Ziyech’in Fener dışında kötü maçı yok, neredeyse oynadığı her maç fark yarattı mesela şu kalitede bir adamı şu an almak istesek 20 m euro falan ödememiz gerekir yani fizik kalitesi yüksek versiyonunu.

Bu tip adamlar az da olsa olmalı, ne sadece Barış, Torreira ile olur ne de Ziyech gibilerle.

muslera
günay

awb sanchez nelsson köhn
kaan emin apo kazımcan

torriera rabiot
berkan demirbay

BAY mertens zaha
yunus ziyech aktürk

icardi
bats
amannn beee

2 transferle gs kadrosunun geleceği seviyeye bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt