Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hissiyatım, sergio eyüp'e gider. tete ise brezilya'da çok rahat kontrat bulur. cicaldau için ise paniğe gerek yok, maaşı çok az her türlü yollar ayrılınabilir.

Yabancı kuralı ne olacak? Yabancı VAR devam edecek mi? 1.ligde yaşanılan skandallara ne çözüm getirilecek?

Hele şu yabancı VAR işinin yeni sezonda tüm maçlarda uygulanması lazım

İkisi de sağlam girdi. Sergio’yu geçen sene şutlamalıydık ama adam gitmek istemiyor. Herifi herkes seviyor az dışlansa belki gitmek ister de. Kontrat arasa bulabilir btw Arabistan’dan falan rahatça.
En fazla 2 yil arti yapacaktik kontratini. Ne olacakti? Bu paralara 2 senelik kontrakt icin kosarak yine gelirdi.

17-18'de veya 21-22'de kurduğumuz kadroyla mukayese etsen neyse de başımızda Ffp varken Erden yönetici olsa da Kılınç Oğulcan tipi adamlar gelecekti. Keyfimizden almadık ki bu adamları.
Aynen öyle olacaktı, ondan 1 milyar gelir varken şimdi 7ye çıkardık, para yok deyip çekilseydi köşeye o da. O gün hiç biri cebinden para veremedi diye gelir üretemedin, kimseyi dümenden de gönderemedin.

Koç nasıl o gün para soktuysa sen de aynısını yapacaktın ayda 100 bin lira kazanan adamlar yönetici olunca yapamadın. Sezona forvetsiz girmenin sebebi FFP değil iş bilmezlikti, sonrasında da bir ton geliri Diagneyle çöp ettiler.

Erden geldiğinde de kulüpte 5 kuruş para yoktu, bok gibi gelir vardı sorumluluk almasa para harcamadan devam edilirdi her şeye.

Yabancı kuralı ne olacak? Yabancı VAR devam edecek mi? 1.ligde yaşanılan skandallara ne çözüm getirilecek?

Hele şu yabancı VAR işinin yeni sezonda tüm maçlarda uygulanması lazım
yabancı var işi çok çok önemli ya. kesinlikle devam etmeli.

hatta var kayıtlarının açıklanması işi de devam etmeli, artı olarak var'a gidilmeyen pozisyonların da kayıtları açıklanmalı.

o zaman hiç kuşku duymam.

En fazla 2 yil arti yapacaktik kontratini. Ne olacakti? Bu paralara 2 senelik kontrakt icin kosarak yine gelirdi.
Bize gelmeden önce Porto ile net 2.5 m eurodan 5 sene sözleşme imzalamış, 1 sene sonra 3 bonservise bize saldılar işte. Gelmezdi yani.

Aynen öyle olacaktı, ondan 1 milyar gelir varken şimdi 7ye çıkardık, para yok deyip çekilseydi köşeye o da. O gün hiç biri cebinden para veremedi diye gelir üretemedin, kimseyi dümenden de gönderemedin.

Koç nasıl o gün para soktuysa sen de aynısını yapacaktın ayda 100 bin lira kazanan adamlar yönetici olunca yapamadın. Sezona forvetsiz girmenin sebebi FFP değil iş bilmezlikti, sonrasında da bir ton geliri Diagneyle çöp ettiler.

Erden geldiğinde de kulüpte 5 kuruş para yoktu, bok gibi gelir vardı sorumluluk almasa para harcamadan devam edilirdi her şeye.

Sponsorluk gelirlerini arttırdığını söylediğin kısımlara katılıyorum da kadro mühendisliğinde onun da ciddi hataları oldu. Erdensiz sezona forvetsiz girdik doğru ama Erden'le de geçen sezon limit hesaplama hatasından sezona 8 nosuz girdik.

Biz niye orta saha ihtiyacımız varken sağ kanatta da Barış, Yunus, Rashica (Zaniolo'yu aldığımız dönem için konuşuyorum) yabancı sayılan Yusuf Demir, Zaniolo, Ziyech ve Tete kumarlarını oynadık. Mata'ya da gerek yoktu.

Tete’yi satanın aklına tüküreyim, zaten bu çöp taraftardan da anca bu beklenir. 1 sene kiralanmalı düzenli oynayacağı yere.
Tete büyük potansiyel katılıyorum aynı şekilde köhnde bu adamları almaya kalksan 15-20 den aşağı çekmezler Şuan Avrupa’da yerleri dolmayacak anlayamıyorlar

Sponsorluk gelirlerini arttırdığını söylediğin kısımlara katılıyorum da kadro mühendisliğinde onun da ciddi hataları oldu. Erdensiz sezona forvetsiz girdik doğru ama Erden'le de geçen sezon limit hesaplama hatasından sezona 8 nosuz girdik.

Biz niye orta saha ihtiyacımız varken sağ kanatta da Barış, Yunus, Rashica (Zaniolo'yu aldığımız dönem için konuşuyorum) yabancı sayılan Yusuf Demir, Zaniolo, Ziyech ve Tete kumarlarını oynadık. Mata'ya da gerek yoktu.
Yav çünkü kadro planlamasında tek başarı da onun değil tek hata da. Daha geçen Altaylı’ya kendi söyledi ben kafama göre kimseyi alamam diye ki ona rağmen Zaha ve Ziyech için zarar verdim dedi.

Zaniolo’yu Okan hoca istediğini direkt kendisi söyledi, Erden kafasına göre gidip almadı, böyle bir insiyatifi olduğunu da sannıyorum ne Mata ne Icardi için, hiç biri için. Adamın olayı A, B, C isimleri var git al demek, zaten fark yarattığı konu da buydu, ikna ediyordu.

Orta saha mevzusu hata ama açıkladım bunu, bonservissiz bir oyuncu bulsak imaj hakkıyla alabilirdik ama yüksek bonservis verdiğimizde tekte limitten düştüğü için bonservisi Kerem, Kaan ve Icardi’ye harcadılar. Mesela Rashica’ya 7-8 bons verebilecek olsak orta saha alırdık zaten onun yerine.

Burada yapılması gereken 4-5 bonservis 1 m euro maaşlı bir adam almaktı belki ama bu da kimseyi tatmin etmezdi yine de hatalıydı ama Amrabat United’a gitmeyip 15e falan alsak söverdim muhtemelen, Davinson gelemezdi bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt