Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete’yi satanın aklına tüküreyim, zaten bu çöp taraftardan da anca bu beklenir. 1 sene kiralanmalı düzenli oynayacağı yere.
Ardaya kiralayalım oynatsın oyuncumuzu zaten eyupun oyuncusuda yok transfer etmedilese maaşi biz öderiz ama oynamış olacağından çokta sıkıntı yaratmaz bence.

Tete bence kaliteli topçu
Bizim taraftar sabırsız yaw gelen sağbek ve ortasaha ilk maçlarda Boey performansı vermezse direk çöp ilan edilir
Yav 1 sene düzenli oynasa Brezilya etiketiyle min gideceği rakam 15 m euro, bunlara kalsa 2-3e bırakıcaz, risk alıcaksın tabii yaşı 23-24 adamın.

Bizim taraftar zaten aptalın önde gideni. 2 sene önceki kadroyu 2 senede bu hale getiren, geliri 5 katına çıkaran adama hala utanmadan laf ediyorlar kadro üzerinden.

Bundan sonra beklentim acilen Emre Kılınçlı Oğulcanlı döneme dönmek, dönelim de görsünler ebelerinin hörekelerini.

2,8 de maaşı var en kötü alacağından taksitle düşeriz.

İmza parasını peşin almadı zaten taksitle alacak onu da. Kalanını vermeyip maaşından da kesinti yapılmalı.
Maaşı çok olmada kiralık kulüp bulurduk da maaşı çok herifin. Acil araplara gidip para kazanmalı.
20 milyona anlaşalım

Hani 50 milyon euro bonservis isteyecek shaktar filan deniliyordu 🤣 uefadan tek 2.5 milyon ceza gelmis o da tetenin maasindan kesilecekmis eger casdan olunlu karar cikmazsa. Ucuza tete gibi bi oyuncu aldik. Tsk ederim erden baskan

Tete molde ye karsi sonradan girip attirdigi golle coktan o 2,5 m€ cikardi. O gol gelmese cl de olmayabirdi. Kalite var kendinde ama bizim taraftar hemen kesip atiyor. Biraz sabir, boey 2ci sezonunda nerelere kadar geldi.

Ardaya kiralayalım oynatsın oyuncumuzu zaten eyupun oyuncusuda yok transfer etmedilese maaşi biz öderiz ama oynamış olacağından çokta sıkıntı yaratmaz bence.
Ben Oğuz’a karşılık Tekke hocama verirdim maaşını da kendim öderdim 1 sene düzenli oynatsınlar kafi.

Eyüp’e verirsek maaşını öderler gerçi o da olabilir.

2,8 de maaşı var en kötü alacağından taksitle düşeriz.

İmza parasını peşin almadı zaten taksitle alacak onu da. Kalanını vermeyip maaşından da kesinti yapılmalı.
Maaşı çok olmada kiralık kulüp bulurduk da maaşı çok herifin. Acil araplara gidip para kazanmalı.
20 milyona anlaşalım
Mehmet Şimşek gibi adamsın

Cicaldau ile Sergio yu napcaz biz ya. bir yandan da korkuyorum bu yönetim daha kötülerini getirir diye
İkisi de sağlam girdi. Sergio’yu geçen sene şutlamalıydık ama adam gitmek istemiyor. Herifi herkes seviyor az dışlansa belki gitmek ister de. Kontrat arasa bulabilir btw Arabistan’dan falan rahatça.

Yav 1 sene düzenli oynasa Brezilya etiketiyle min gideceği rakam 15 m euro, bunlara kalsa 2-3e bırakıcaz, risk alıcaksın tabii yaşı 23-24 adamın.

Bizim taraftar zaten aptalın önde gideni. 2 sene önceki kadroyu 2 senede bu hale getiren, geliri 5 katına çıkaran adama hala utanmadan laf ediyorlar kadro üzerinden.

Bundan sonra beklentim acilen Emre Kılınçlı Oğulcanlı döneme dönmek, dönelim de görsünler ebelerinin hörekelerini.
17-18'de veya 21-22'de kurduğumuz kadroyla mukayese etsen neyse de başımızda Ffp varken Erden yönetici olsa da Kılınç Oğulcan tipi adamlar gelecekti. Keyfimizden almadık ki bu adamları. Satmadan alamadığımızdan nerde kiralık ve beleş adam varsa ona gidiyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt