- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Alintilayinca da uslupsuzluk yaparlarTete bence kaliteli topçu
Bizim taraftar sabırsız yaw gelen sağbek ve ortasaha ilk maçlarda Boey performansı vermezse direk çöp ilan edilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alintilayinca da uslupsuzluk yaparlarTete bence kaliteli topçu
Bizim taraftar sabırsız yaw gelen sağbek ve ortasaha ilk maçlarda Boey performansı vermezse direk çöp ilan edilir
Ardaya kiralayalım oynatsın oyuncumuzu zaten eyupun oyuncusuda yok transfer etmedilese maaşi biz öderiz ama oynamış olacağından çokta sıkıntı yaratmaz bence.Tete’yi satanın aklına tüküreyim, zaten bu çöp taraftardan da anca bu beklenir. 1 sene kiralanmalı düzenli oynayacağı yere.
Yav 1 sene düzenli oynasa Brezilya etiketiyle min gideceği rakam 15 m euro, bunlara kalsa 2-3e bırakıcaz, risk alıcaksın tabii yaşı 23-24 adamın.Tete bence kaliteli topçu
Ben Oğuz’a karşılık Tekke hocama verirdim maaşını da kendim öderdim 1 sene düzenli oynatsınlar kafi.Ardaya kiralayalım oynatsın oyuncumuzu zaten eyupun oyuncusuda yok transfer etmedilese maaşi biz öderiz ama oynamış olacağından çokta sıkıntı yaratmaz bence.
Cezayı senin ödeyeceğin söyleniyor.Ben teteciyim arkadaş
Cicaldau ile Sergio yu napcaz biz ya. bir yandan da korkuyorum bu yönetim daha kötülerini getirir diyeBen Oğuz’a karşılık Tekke hocama verirdim maaşını da kendim öderdim 1 sene düzenli oynatsınlar kafi.
Eyüp’e verirsek maaşını öderler gerçi o da olabilir.
Mehmet Şimşek gibi adamsın2,8 de maaşı var en kötü alacağından taksitle düşeriz.
İmza parasını peşin almadı zaten taksitle alacak onu da. Kalanını vermeyip maaşından da kesinti yapılmalı.
Maaşı çok olmada kiralık kulüp bulurduk da maaşı çok herifin. Acil araplara gidip para kazanmalı.
20 milyona anlaşalım
Asgari maaş alıyorum ne anlatıyon faradCezayı senin ödeyeceğin söyleniyor.
Buna kadir bile inanmaz.Asgari maaş alıyorum ne anlatıyon farad
İkisi de sağlam girdi. Sergio’yu geçen sene şutlamalıydık ama adam gitmek istemiyor. Herifi herkes seviyor az dışlansa belki gitmek ister de. Kontrat arasa bulabilir btw Arabistan’dan falan rahatça.Cicaldau ile Sergio yu napcaz biz ya. bir yandan da korkuyorum bu yönetim daha kötülerini getirir diye
Kendisine ara ara mail attığım doğrudur.Mehmet Şimşek gibi adamsın
feramuzun tuzu kuru 2 tane fabrika 10 tane taksi plakası var babasınınCezayı senin ödeyeceğin söyleniyor.
17-18'de veya 21-22'de kurduğumuz kadroyla mukayese etsen neyse de başımızda Ffp varken Erden yönetici olsa da Kılınç Oğulcan tipi adamlar gelecekti. Keyfimizden almadık ki bu adamları. Satmadan alamadığımızdan nerde kiralık ve beleş adam varsa ona gidiyordukYav 1 sene düzenli oynasa Brezilya etiketiyle min gideceği rakam 15 m euro, bunlara kalsa 2-3e bırakıcaz, risk alıcaksın tabii yaşı 23-24 adamın.
Bizim taraftar zaten aptalın önde gideni. 2 sene önceki kadroyu 2 senede bu hale getiren, geliri 5 katına çıkaran adama hala utanmadan laf ediyorlar kadro üzerinden.
Bundan sonra beklentim acilen Emre Kılınçlı Oğulcanlı döneme dönmek, dönelim de görsünler ebelerinin hörekelerini.