- 16 Haziran 2010
- 202.874
- 154.609
- 6.838
Tete'ye yazık olmuş bizden aldığı imza parasını geri verecek eski kulübüne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben şahsen üzüldüm Tete adınaTete'ye yazık olmuş bizden aldığı imza parasını geri verecek eski kulübüne
neyse bedava teteyi 8 mılyona satıp işten sıyrılmalıyız
kendi ödeyecek zaten
Rus kızlarına hayranmış manita yapmış kendine.Wendel'i bilip izleyenlere soruyorum bu adam neden yillardir Rusya da bir tek para icin mi? Baska isteyeni yok mu?
bizim için değişen bir şey olmuyor. 3.1 m euro imza parası verdik. bunun 2.5'u shaktar'a gidecek şimdi tete tarafından ödenerek. 0.6 m euro'su tete'ye kalacak.2,5 milyon euro da tete gibi biri için iyi bons.
Teşekkürler keriz ukraynalılar.
Şimdi parlatıp en az 20 milyon euro indirmek lazım.
Parayi harcamistir coktan.Tete'ye yazık olmuş bizden aldığı imza parasını geri verecek eski kulübüne
Bu arada şöyle bir durum var bu cezayı az bulup oyuncunun bedeli bu değil diye Shaktar’da itiraz edebilir elinin güçlü olduğuna inanıyorsaEvet bunu atladık, daha CAS var, 6 ay daha uzar mevzu.
malesef bu taraftar akıllanmıyor adminimTete’yi satanın aklına tüküreyim, zaten bu çöp taraftardan da anca bu beklenir. 1 sene kiralanmalı düzenli oynayacağı yere.
Sanki asgari ücret alıyorTete'ye yazık olmuş bizden aldığı imza parasını geri verecek eski kulübüne
Rus kızlarını düşündügüm vakit bende orada olurdum yani tebrik ediyorum wendeliWendel'i bilip izleyenlere soruyorum bu adam neden yillardir Rusya da bir tek para icin mi? Baska isteyeni yok mu?
kardeş ne kirası ya neyden bahsediyorsun1 sezon kiralık shutlayıp pusuda izlemekte fayda var
Tete bence kaliteli topçuTete’yi satanın aklına tüküreyim, zaten bu çöp taraftardan da anca bu beklenir. 1 sene kiralanmalı düzenli oynayacağı yere.
Zaten başvuran onlar ve ceza çıktı ki ben 10 gün önce bu civarda olacağını da söylemiştim 6 ay kontratı vardı, o anki değeri 25 m euro ve 5 sene kontrat üzerinden değerlendirilse 2.5 civarı ediyordu, hesaplama aynı mıdır bilmiyorum ama uzun süreli bir sözleşme yoktu ortada.Bu arada şöyle bir durum var bu cezayı az bulup oyuncunun bedeli bu değil diye Shaktar’da itiraz edebilir elinin güçlü olduğuna inanıyorsa
Haber kaynağımız sözlüktür. Raporlara son verelim.Tete’nin cezası yasaklı temizlikçi hariç açıklayan yok. Herifi burda gündeme getirmeyin kulüp ya da bizim muhabirler yazdıktan sonra bakalım.
Mantığını seveyimSanki asgari ücret alıyor
kardeş ne kirası ya neyden bahsediyorsun
tete bizim oyuncumuz oynasın herkesi satıp kiraladınız sonra barış alpere kalacagız tüm sezon