Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2,5 milyon euro da tete gibi biri için iyi bons.
Teşekkürler keriz ukraynalılar.

Şimdi parlatıp en az 20 milyon euro indirmek lazım.
bizim için değişen bir şey olmuyor. 3.1 m euro imza parası verdik. bunun 2.5'u shaktar'a gidecek şimdi tete tarafından ödenerek. 0.6 m euro'su tete'ye kalacak.

biz sonuçta 3.1 m euro'ya tete'yi almış olduk yani.

bu olay netleştiyse eğer kendisinin satışı için de opsiyonlar açılır muhtemelen.

Lask maçı öncesi malum yapı tarafından kumpasa geldik anlaşılan

Tete’yi satanın aklına tüküreyim, zaten bu çöp taraftardan da anca bu beklenir. 1 sene kiralanmalı düzenli oynayacağı yere.
Tete bence kaliteli topçu
Bizim taraftar sabırsız yaw gelen sağbek ve ortasaha ilk maçlarda Boey performansı vermezse direk çöp ilan edilir

Bu arada şöyle bir durum var bu cezayı az bulup oyuncunun bedeli bu değil diye Shaktar’da itiraz edebilir elinin güçlü olduğuna inanıyorsa
Zaten başvuran onlar ve ceza çıktı ki ben 10 gün önce bu civarda olacağını da söylemiştim 6 ay kontratı vardı, o anki değeri 25 m euro ve 5 sene kontrat üzerinden değerlendirilse 2.5 civarı ediyordu, hesaplama aynı mıdır bilmiyorum ama uzun süreli bir sözleşme yoktu ortada.

Tete’nin cezası yasaklı temizlikçi hariç açıklayan yok. Herifi burda gündeme getirmeyin kulüp ya da bizim muhabirler yazdıktan sonra bakalım.
Haber kaynağımız sözlüktür. Raporlara son verelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt