Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftara suç bulacağına kendinde bulmalısın haluk
Sen söylemesen ank nevzat vs söylemese nerden bilecek taraftar doue falan da menejeri talep artıracak
Ulan taraftara GS şununla ilgileniyor kesin alacak diyorsunuz
İki gün sonra taraftar sabırsız diye adamlar fiyat yükseltiyor deyip taraftara sallıyorsunuz
Taraftar istemesin konuşmasın dillendirmesin baskılamasın istiyorsanız duyumculuk oynamayı bırakın kimsenin bişeyden haberi olmasın baskı da yapmasın
Taraftar sizi niye ciddiye alır bilmiyorum da eğer üç kuruş kazanıyorsanız o da şu an olmayan transferlerin sorumlusu olarak gösterdiğiniz taraftar sayesindedir
Kaldı ki herşeyiniz yalan bi de savunmaya geçip taraftarı suçluyorsunuz.
Çok basit ulan yaptığınız iş. Haber alıp taraftara vereceksiniz. Hepsi bu. Olmayan transfere niye kulp buluyorsun. Yönetim bize böyle dedi bizde aynen ilettik de geç. Ama yönetim bakıyoruz dediyse siz bitti bu iş diyorsunuz ve olmayınca herkes suçlu ama ortalığı karıştıran siz tertemizsiniz.
Siz gazeteci falan değil 12-13 yaşındaki bebeleri kandırmaya çalışan 3-5 çakalsınız sadece

Haluk Yürekli: "Bissakayla görüşüyorsun süreç alıyor olmuyor, 2'nci oyuncuyla görüşüyorsun 10 m euro istiyor olmuyor, 3'e geçiyorsun tam anlaşıyorsun yine olmuyor."
Başarısızlık zaten bu, bir ve ikiyi niye liste başına koydun imkan dahilinde değilse.

Haluk Yürekli: "Genel yaklaşımda bir problem var hep aynı sorunlar var bir an önce alalım hemen alalım."

Hatipoğlu iş bitirici bir adam değil, olsaydı çoktan biterdi sağ bek işi.

Bundan sonra isimleri fısıldamaya son vermeli ve gizli yürütmeli işleri.

Umarım oradan oraya seyahat edip masrafları kulübe fatura etmiyordur.
Bu işlerin böyle olacağı aslında ilk demeçlerinde belli idi biraz, Oğuz ile ilgiliydi. Bir oyuncu için Galatasaray sportif a.ş başındaki kişi o demeci veriyorsa bir şeyler olmalı bence...

Haluk Yürekli: "Geçen sene Parades gelmiyordu niye daha iyisini bekliyordu."

Haluk Yürekli: "Benim söylediklerimi taraftar sevmiyor bende onların hoşuna gidecekler şeyleri söylemeyi sevmiyorum."

Barış solda oynuyor forvetleşiyor Ziyech sağda oynadığında. Cuk oturmuştu o sistem ligin son haftalarında.
Hak veriyorum rdas dediğin sistemde gayet iyiydi. O zaman da Zaha boşa çıkıyor. Bana kalırsa Zaha yada Ziyech’den biri fazla. Hangisi olduğuna sisteme göre hoca karar verecek ama biri şutlanmalı

Lan şimdi küfür şov yapacam

Bizim dueye değil duenin bize yalvarması lazım herif 10 bin euroya oynuyodur bizde 1.2 m euro kazanacak

Şuraya bak ya herifi 10 bin eurodan 1.2m euroya geçirmek için biz yalvarıyoruz

Gökhan Dinç: "Ben sağ bek konusunu söylüyorum 8 numarayla ilgili ağzımı açtım mı gık demiyorum gak demiyorum çünkü 8 numarayla ilgili planlamayı çok net biliyorum. 2 numara bu sağ bek 19 yaşında bir çocukla ilgileniyorsun."

Okan Hoca naif biri olmasa burada yönetim kalmazdı. Okan Hocayı kafalamışlar beceriksizliklerinin üstünü örtüyorlar

Haluk Yürekli: "Bugün Tete 2.3 m euro cezaya çarptırıldı CAS'a başvurulacak eğer geri dönülmezse bu parayı Tete kendi cebinden ödeyecek."

Haluk yönetimden haber aldığı için arayı bozmak istemiyor da sağ beki işi bitmeliydi onun savunmasını yapmasın.

2 sene şamp olmuş kadrosu yıldızlarla dolu takıma oyuncu getiremiyorlar. Bir tane badem bıyık urfalıyı transferin başına geçirdiler vallahi kafayı yiyecem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt